Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek26262626

Czy warto o nią zabiegać?

Polecane posty

Gość Marek26262626

Czesc, od pół roku spotykam się z dziewczyną. Z mojej strony szybko poszło, od razu się zakochalem. Po 1,5 miesiącu powiedziałem Jej , że ja kocham. Nie odwzajemniła tego, twierdząc, że sama tego jeszcze nie wie. Spotykaliśmy się dalej, wyglądaliśmy jak para, na ulicy chodziliśmy za rękę itp. z tą różnicą, że cały czas nie wiedziała , że mnie kocha. Kilka dni temu powiedziała , że nic do mnie nie czuje, że chcialaby się zaangażować, ale póki co nic nie czuje. Nie wykluczyła tego w przyszłości , ale uważa,, że nie może mnie tak trzymać w nieskończoność. Tęskni, ale bardziej jak za przyjacielem. Bylismy razem nad morzem i w górach, spędzaliśmy spora część weekendu. Kocham ją, nie wyobrażam sobie życia bez niej. Czy warto próbować jeszcze? Czy jest możliwe , że mnie pokocha? Czy podejmowanie prób nie będzie zbyt nachalne? Ja mogę na Nią czekać, długo czekać.

Gość gość
Był między seks? Ja myślę że nie warto. Owszem możesz utrzymywać kontakt ale na chwilę obecną związku nie będzie. Jeśli zaczniesz spotykać się z inną wtedy może jej się odmienić :) baby są dziwne i piszę to jako kobieta ;)

Gość Marek 26262626
Seksu nie było, ale nie, że nie chciała (tego nie wiem), ale bałem się spieprzyć to co jest. Widywaliśmy się raz w tygodniu, takie mamy możliwości

Gość gość
Niestety traktuje Cię jako przyjaciela.

Gość gość
Nie warto, to dla obydwojga uciazliwe

Gość Marek 26262626
Chyba i tak spróbuję, liczyłem, że ktoś będzie podobnego zdania. Wysłanie kwiatów pocztą?... Głupie, nachalne?