Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agnieszka Radwańska

Polecane posty

Gość gość

Są tutaj jacyś wielbiciele tej niesamowicie uzdolnionej tenisistki? Osobiście uważam, że jest piękna, wysportowana, uzdolniona, i w dodatku przesympatyczna. Jestem jej największym fanem, zebrałem pełno jej autografów, i jest to po prostu moja ulubiona tenisistka, i w ogóle mój ulubiony sportowiec na świecie. Nasza śliczna Pani Agnieszka :D

Gość gość
Brzydka jest :(

Gość gość
Tak Isia pisia. Taki sam przegryw jak ty!

Gość gość
Ona jest tylko moja ;)

Gość gość
Seksowna jest :D

Gość gość
Dobrze gra. Lubię jak sie wypina przy odbijaniu piłki :)

Gość Gość 50
ja uważam,że ona jest bardzo seksowna jako Tenisistka i Modelka

Gość gość
Brzydka. Żadna modelka :D

Gość gość
sam jesteś brzydal a ona jest bardzo Piękna,Seksowna i też lubię jak się wypina na korcie

Gość gość
Ona jest brzydalem a ty co ją wychwalasz to jesteś debiliem, idiotą i noobem w życiu oraz zerem frajerze.

Gość gość
No ładna to ona nie jest, ani seksowna. No po prostu jest nieatrakcyjna, natomiast podziwiam ją za granie bo w tej kwestii się jej udało. Ale uroda już nie.

Gość gość
Paskudny ryjec

Gość gość
Chöj :(

Gość gość
wy jesteście debile i paskudne ryje a od Agnieszki się odwalcie bo ona jest bardzo Piękna,Seksowna jest Miss każdego Kortu Tenisowego a ja byłem na każdym jej meczu,imprezie tenisowej na jakiej była,na każdym korcie na jakim grała w Polsce,Europie,Na Całym Świecie i Innych Krajach i jestem Jej Największym Fanem i znam ją osobiście a tak po za tym ona nie poszła by nawet z wami do łóżka

Gość gość
Jesteś idiotą i nieudacznikiem :D Ona jest brzydka, aseksualna, i chyba tylko zdesperowany frajer by z nią poszedł do łóżka wpychać jej małego pindolka w jej rozluźnioną tzipe owrzodziałą. Przegrywa w tenisie, i nawet ładna nie jest. Brzydki ryj, i obwisłe cycuchy, obrzydliwa jest. A ty jesteś zdesperowanym debilem z malutkim pindolkiem :D

Gość gość
Taa, znasz osobiście :D Dała ci autograf nieudaczniku zjepany i od razu niby znasz ją osobiście :)

Gość gość
Ona ma męża zafascynowany nią idioto, i ona jest tylko dla męża, nie potrzebuje ciebie do niczego frajerze :D Jesteś dla niej nikim :)

Gość gość
Napalony desperat idiota

Gość gość
wy jesteście idiotami,nieudacznikami i znam ją osobiście a na was ona by nie zwróciła uwagi i nie macie szans jej poderwać ani ona by nie poszła z wami do łóżka a ze mną tak i wy jesteście głupi bo jesteście zwykłymi frajerami co jej nie z*****ają a wasze dziewczyny to d****** i się puszczają a Agnieszka to porządna Tenisistka,Modelka i Dziewczyna i wam nie da autografu i nawet wam nie obciągnie frajerzy i debile skończeni

Gość gość
i wy nooby i frajerzy jesteście nikim dla Agnieszki do pięt jej nie dorastacie

Gość gość
Stara, brzydka aseksualna obleśna baba jeśli patrzeć na jej walory seksualne. I sympatyczna, wysportowana urocza pani je§li patrzeć na charakter i usposobienie. To tylko opinia, a ona nawet tego nie przeczyta, więc cóż. Wolność słowa :D

Gość gość
sam jesteś stary brzydki,jak wasze dziewczyny i do tego jesteś obleśny jak troll a Agnieszka Młoda,Zadbana,Seksowna,gotowa na wszystko i napewno jest dzika i ostra w łóżku a wy to frajerzy co tylko potraficie ją obrażać a nie weźmiecie się sami za siebie bo nigdy jej nie dorównacie Frajerzy i padalce

Gość gość
gość dziś wy jesteście idiotami,nieudacznikami i znam ją osobiście a na was ona by nie zwróciła uwagi i nie macie szans jej poderwać ani ona by nie poszła z wami do łóżka a ze mną tak i wy jesteście głupi bo jesteście zwykłymi frajerami co jej nie z*****ają a wasze dziewczyny to d****** i się puszczają a Agnieszka to porządna Tenisistka,Modelka i Dziewczyna i wam nie da autografu i nawet wam nie obciągnie frajerzy i debile skończeni X Ona by z tobą idioto nieudaczniku nawet zagrać w tenisa nie chciała, a gdzie dopiero iść do łóżka :D Brzydkie obleśne babsko z obwisłymi cycami, które nie dorasta do pięt prawdziwym modelkom, pięknym i zgrabnym. Nikogo nie obchodzi głupi tenis, i to czy by komuś obciągnęła czy nie. Jest bardzo brzydka więc po prostu bym ją z łóżka wywalił a zaprosił ładną, wymalowaną, zgrabną kobietę najlepiej ze ślicznymi oczami a nie tak jak to sztywne babsko z wybałuszonymi gałami jak jeleń :D Jesteś przegrywem i frajerem pindolku mały, idź sie leczyć :classic_cool:

Gość gość
Ona ma męża idioto i jest tylko dla męża a nie dla takiego przegrywa jak ty. Możesz jedynie marzyć o tej paskudnej babie :D

Gość ZboczuŚ
Jest bardzo seksowna. Nie raz sobie wyobrażałem jak pręży swe szczupłe ciałko ujeżdżając mnie. Mrr :P

Gość gość
Brzydka i aseksualna :)

Gość gość
sam się lecz frajerze bo jesteś zwykłym noobem co umie obrażać a ty do pięt naszej Kochanej,Seksownej,Pięknej,zadbanej Agnieszce nie dorastasz a twoja dziewczyna się puszcza i jest dziwką i tobie Agnieszka by cię obciągnęła i nie poszłaby z tobą do łóżka a ze mną by poszła i sami jesteście przegrywy i z wami by nie zagrała w tenisa i ona ma cudowne,seksowne ciało,cudowny dekolt,piersi,sutki,tyłeczek ekstra, i ma śliczne,słodkie usta,i oczy a ty zboczuś nie masz co liczyć,że ciebie będzie ujeżdżała bo ona to ze mną zrobi

Gość gość
Chyba zrobi to z mężem, a ty możesz walić 5cm konika przed komputerem nieudaczniku a nigdy przenigdy z nią nie będziesz ona by nawet cie nie dotknęła takiego frajera i idioty jak ty. Poza tym jest brzydka, obleśna, obwisłe cyce ma i paskudny ryj. Usuńcie ten temat bo Agnieszka to sportowczyni, i jako sportowczynię należy ją oceniać, ale jakiś idiota chyba naprawdę wierzy że ma u niej szanse :D :D :D Moja dziewczyna jest piękna, ma śliczne oczy i cudowne, aksamitne, ciemne włosy i śliczny biust. A ta Agnieszka jest brzydka, i nigdy jej nie dostaniesz, żyj sobie z fałszywą nadzieją aż do samej śmierci twojej żałosnej osoby frajerskiej. I to forum to nie gra, więc nie odpalaj sie z żadnymi "noobami" ;)

Gość gość
A ja mam śliczną blondyneczkę filigranową, i jest to jakaś prawdziwa dziewczyna a ty debilu niemyty nawet nie masz prawdziwej dziewczyny i nigdy żadnej ładnej nie zaliczyłeś, marzysz tylko o Pani Agnieszce która nawet nie spojrzy i nie zna osobiście takiego głupiutkiego pindolka jak ty ;)

Gość gość
Chyba zrobi to z mężem, a ty możesz walić 5cm konika przed komputerem nieudaczniku a nigdy przenigdy z nią nie będziesz ona by nawet cie nie dotknęła takiego frajera i idioty jak ty. Poza tym jest brzydka, obleśna, obwisłe cyce ma i paskudny ryj. Usuńcie ten temat bo Agnieszka to sportowczyni, i jako sportowczynię należy ją oceniać, ale jakiś idiota chyba naprawdę wierzy że ma u niej szanse :DMoja dziewczyna jest piękna, ma śliczne oczy i cudowne, aksamitne, ciemne włosy i śliczny biust. A ta Agnieszka jest brzydka, i nigdy jej nie dostaniesz, żyj sobie z fałszywą nadzieją aż do samej śmierci twojej żałosnej osoby frajerskiej. I to forum to nie gra, więc nie odpalaj sie z żadnymi "noobami" ;)