Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osob 20 letnich, ewentualnie 30 letnich

Polecane posty

Gość gość

czy wy w ogole myslicie o tym, albo wyobrazacie soie, ze sie zestarzejecie? bedziecie samotni, albo pogardzani, schorowani, bez sil, brzydcy, chorzy, zleknieni zblizajacej sie smierci ja sobie tego nie wyobrazam, nie widze siebie jako 70 latka chce byc tu i teraz, chce by mlodosc trwala wiecznie !

Gość gość
Wątpię że dozyje. Tak czy siak nie myślę o tym bo mi się to nie mieści w głowie.

Gość gość
hehe ciekawy temat

też wątpię że dożyję, w sensie kobiety z mojej linii żyją dosyć długo w dobrym zdrowiu, ale podejrzewam po cichu raczka, albo jakiś makabryczny wypadek. i to szczerze powiem przeraża mnie bardziej jeśli chodzi i starzenie się wyglądem to tutaj też wygrywam genetycznie, ale żeby zaspokoić potrzebę zapobieżenia oczywistościom po prostu o siebie dbam, o cerę itd. tak sobie myślę, że kiedyś będzie mnie stać na jakieś domowe liftingi, a technika pójdzie do przodu. tak samo kłopoty ze zdrowiem, ten cały ból, lekarze, mam cichą nadzieję, że za mojej kadencji będzie z tym lepiej. jeśli chodzi o samotność to jestem do niej przyzwyczajona;) wiem, że towarzystwa na starość na 100 % nie gwarantuje żadne rozpaczliwe szukanie męża i dzieci w moim wieku. mąż umrze wcześniej, a dzieci na pewno będą miały do mnie dużo żalu o coś i nie będą przecież ze mną siedzieć cały czas. wszelkie znane mi stare kobiety po prostu utrzymują dobre relacje z rówieśniczkami, sąsiadkami i przeżywają kolejne zgony no cóż. takie jest życie. jako chrześcijanka godzę się z tym. że się tu chwilę pobawię a potem będzie trzeba odejść przykro. gdybym się nad tym zastanowiła to bym się bardzo bała, tego powolnego umierania, ale tak jest z dosłownie każdym innym lękiem. bardziej boję się np. starzenia rodziców

Gość gość
dzieki broken za madry post

Gość gość
Ja bede zyl tak jak teraz na socjalu

Gość gość
ostatni raz do gory, zapraszam do dyskusji