Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak sie spasles ?

Polecane posty

Gość gość

Hm ? :D

Gość gość
Bo nie pracuje,dlatego.

Gość gość
Wziąłem przykład z ciebie, kiełbaso. Mocno się spasłaś, więc pomyślałem, że nie chcę odstawać od mej muzy.

Gość gość
gość dziś Wziąłem przykład z ciebie, kiełbaso. Mocno się spasłaś, więc pomyślałem, że nie chcę odstawać od mej muzy. x Tylko,ze mi w tym do twarzy,a ty wygladasz jak stara 80letnia torba :)

Gość gość
Z nadwagą nikomu nie jest do twarzy, serdelku. Wmawiaj sobie dalej

Gość gość
gość dziś Z nadwagą nikomu nie jest do twarzy, serdelku. Wmawiaj sobie dalej lapka.gif x Nie musze sobie wmawiac.Zreszta ja moge schudnac i bede znowu super laska a tobie nawet utrata kilogramow nie pomoze ;)

Gość gość
Z tym że ja jestem szczupła w przeciwieństwie do ciebie i nie jestem twoim fjutonosem a ty łykasz jak idiotka.

Gość gość
gość dziś Z tym że ja jestem szczupła w przeciwieństwie do ciebie lapka.gif i nie jestem twoim fjutonosem a ty łykasz jak idiotka. x Kto powiedzial,ze lykam ? :) Swietnie sie po prostu bawie ;) Osoba,do ktorej to adresuje i tak to przeczyta. Musisz byc mimo to strasznie brzydka i sfrustrowana,ze sie mnie tak uczepilas :) Lecz sie.

Gość gość
Być może ale wiedz że ty także zdrowa psychicznie nie jesteś gdyż uczepilas się osoby do której dzień w dzień adresujesz swoje pierdy. Jeśli jesteś taka odważna to załatwiaj swojej sprawy prywatnie a nie na forum bo pokazujesz tym samym że z rozumem masz na bakier i mentalnie przypominasz ten tandetnym blond na swojej głowie.

Gość gość
Nawet nie wiesz,o co chodzi i myslisz,ze wszystkie rozumy pozjadalas ;) I nie jestem blondynka,pudlo :D Wez sie odczep i przestan sie udzielac w moich tematach,nie szkoda ci czasu ? Aha,zapomnialam,przeciez ty nie masz zycia poza kafe :D Smutne.

Gość gość
Ty masz? Haha. No nie sondzem. Skończ pierdziec to i ja skończe

Gość gość
Ja nie siedze tu 24/7 tak jak ty i wyobraz sobie,ze tak,mam wlasne zycie ;)