Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zawsze pierwsza żona jest najważniejsza dla faceta?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do Was- męzczyzn, bo zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, czy inni rozwiedzeni także. jestem od 10 lat rozwiedziony, od 5 lat w nowym związku, ale właśnie musze przyznać, ze mimo tego, ze obecny związek jest bardzo dobry, a moja kobieta dobrze mnie traktyuje, kocha bardzo i nie mam jej czego zarzucić, to jednak przez cały czas mam ogromny sentyment do mojej byłej zony i nadal w jakiś sposób jest ona dla mnie wyjatkowa. Niby zrobiła mi wiele złego- bo zdradzała, doprowadziła do tego, ze po rozwodzie leczyłem się na depresję, to jednak cały czas czuję do niej jakąś taka szczególną więź niezależnie od tego, ze bardzo mnie skrzywdziła. Czy Wy faceci rozwiedzeni i już w nowych związkach także tak macie, że jednak ta była żona jest tam w jakiś sposób dla Was nadal wazna? Dodam, ze bardzo cenię moją ex zonę za to, ze urodziła mi syna- to czyni z niej chyba tę bardzo wyjątkową osobę. Obecną partnerkę kocham i jestem z nią już 5 lat, jest naprawdę super kobietą- ładna, zadbana, dba o mnie, o dom, bardzo kocha, jest wierna, ale ta miłość nie jest taka, jak do mojej pierwszej żony, która nawet choć mnie krzywdziła, to zawsze ogromnie ją kochałem. Czy Wy także macie coś podobnego?

Gość gość
Zostaw tą kobietę i daj jej poznać faceta dla którego to ona będzie nr jeden! A ty leć do byłej żonki jak taką wieź do niej czujesz!

Gość gość
Odp. Tak! W koncu jest pierwsza.

Gość gość
jak druga zona cie zdradzi i bedzie zla to bedzie ta lepsza na pierwszym miejscu bo mezczyzni to masochisci niektorzy

Gość gość
I dobrze ci robiła,widać na to zasługujesz skoro dostałeś po duuupie i nie zmądrzałeś.Krzywdzisz swoją głupotą drugą kobietę która mogłaby mieć normalnego faceta.Lecz się chłopie.

Gość gość
no tak - w moich filmikach o moim zyciu w USA sa polskie napisy trzeba uruchomic na dole w prawym rogu www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
Tak, bo jej przysięgałeś miłość!

Gość gość
Autorze ... Twoja pierwsza żona.... podziwiam :) ma ta sama strategie co ja :) wie jak uzależnić kogoś od siebie koniec kropka reszta komentarzy może się schować :)

Gość gość
Co to znaczy uzależnić? To nie uzależnienie a dowód na to, ze kocha się raz w zyciu!

Gość gość
I miłość na zawsze , potem II żona to tylko pozory

Gość gość
Nie to nie jest dowód ! Absolutnie ! Poprostu trzeba dobrze grać ale to już jest wysoki poziom manipulacji to ja z postu nieco wyżej ... to się umie ...

Gość gość
I naprawdę da radę to wypracować do perfekcji

Gość gość
A jak to wypracować?

Gość gość
A to już ciężko powiedzieć to sztuka :p powoli wdrażać pretensje pokazując ze wszystko jest dobrze itp. To czas i przemyślenia

Gość gość
Odpowiedz ksiedza to hit

Gość gość
A ja uważam ze pan jakaś to pan trzepacz i niech idzie lepiej spać :p

Gość gość
Ksiądz * miało być