Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

takie kobiety mężczyźni lubią...porada sercowa gratis

Polecane posty

Gość gość

Poznałam mężczyznę. Zabawny, z pasją, rozumiał moje specyficzne poczucie humoru, świetnie się dogadywaliśmy. Kontakt nam się urwał bo wyjechałam. Wracam, a on co. Zakochał się w ładnej buźce. Laska doi go z kasy. Zrobił jej przy mnie kawę, to odsunęła ją z obrzydzeniem, mówiąc "co to za świństwo mi podajesz". Nie na żarty, naprawdę mu pojechała. Oświadczył się jej po dwóch miesiącach znajomości. Nie gotuje, nie chce mieć dzieci. Jednym z głównych tematów naszych rozmów było to ile razy ktoś ją podrywał na ulicy albo w pracy (z tym że miejsce pracy było jedno, bo dziewczyna bez wykształcenia, a Tomuś twierdzi, że jego Olunia nie będzie usługiwać jakimś facetom w barach czy sklepach). Nie chce mieć dzieci, nie gotuje. Wysłał ją ostatnio na jakiś kurs grafiki, który oczywiście jej sfinansował, ale "ona nie wie, czy chce to robić". Żeby tylko jeden taki związek był dookoła. Ale ja widzę takich mnóstwo. Co się dzieje z fajnymi, mądrymi, zabawnymi mężczyznami z klasą? Tracą głowę dla UWAGA roszczeniowych księżniczek. Naprawdę. Mogą udawać, że nie liczy się wygląd. Mogą udawać, że liczy się rozmowa i inteligencja. Ale tak naprawdę liczy się dla nich to, żeby pokazywać się w miejscach publicznych z ładną dziewczyną. Żeby inni faceci im zazdrościli. Jestem singielką od wielu lat, bo czekam na mężczyznę, z którym połączy mnie pokrewieństwo duchowe. A gdy już taki się znajdzie, to albo muszę wyjechać za granicę, albo jestem za granicą i właśnie zjeżdżam a gdy wracam to już jest zajęty przez dziewczynę opisaną wyżej. Tak więc, dziewczyny. Chowajcie inteligencję do kieszeni, nie jest wam potrzebna. Inwestujcie w wygląd. Bądźcie roszczeniowymi księżniczkami, którym się Wszystko należy. Tak trzeba, żeby każdy facet, który wam wpadnie w oko, był wasz! Amen.

Gość gość
Bo faceci w większości lecą głównie na wygląd. Choć i tak mało który się do tego przyzna.

Gość gość
Też to zauważyłam. Dzisiejszy "faceci" wolą mieć przy boku głupie dziewuchy z którymi zrobią niemal wszystko w łóżku. Im nie zależy na normalnej relacji z inteligentnymi babkami. Oni raczej wolą dominować nad takimi niż być z kimś wartym uwagi. Faceci teraz są bardzo wygodni pod tym względem, nie wiele im potrzeba. Wystarczy, że będziesz o siebie maksymalnie dbać, robić głupie miny niewiniątka, głupio się uśmiechać i robić z siebie totalną idiotkę + najważniejszy punkt z tej całej listy - musisz być totalną diablicą w łóżku, pozwalać mężczyźnie na oral, anal, 69 i poniżanie ze strony faceta. To on am dominować, bo czuje się lepszy a kobiet,ę ma za nic, traktuje taką jak zabawkę, nic poza tym. Byle się spuścić. Więc dlatego autorko też jestem sama, bo mam swój honor i nie będę robić z siebie marionetki. Jestem człowiekiem a nie zabawką.

Gość gość
akurat te zabawy wiele kobiet lubi, problem jest, ze mezczyzni sie nie przywiazuja, maja w d upsku, nastepna. Wiele moich kolezanek bylo tak potraktowane. Ja niekoniecznie mam wielkie checi zeby sie zaangazowac i byc kopnieta w d**e, mimo ze na seks checi mam i nie uwazam ze to cos zlego.

Gość gość
20.55 którymi są żony?

Gość gość
21 23 żaden mężczyzna kobietę, którą szanuje nie nazwie workiem na sperme

Gość szry
kolejna teoria, ktora zaobserwowana u pojedynczych(w wiekszosci nie zbadanych zreszta na swoista psychologiczna specyfike) osobnikow, odgornie przez jakies babsko chce byc nalozona na wszystkich przedstawicieli. osobiscie znam ze 3 baby, ktore moze i sa matkami, ale na rodzicielstwo sie nie nadaja, wiec zgodnie z logika autorki - zadna baba nie nadaje sie na matke, natomiast faceci, skoro umiejetnie(dzieciaki zyja, rozwijaja sie, w jednym przypadku sa juz w szkole!! i wyniki dobre/b. dobre) zajmowali sie pociechami - sa o wiele lepszymi rodzicami niz jakakolwiek baba. co, nie podoba sie? z bolem okolic nizszych partii plecow prosze sie skierowac do autorki i jej zasad "logiki", ktore jedynie zastosowalem w takiej formie, w jakiej zostaly podane.

Gość gość
69 to diablica w łóżku? To normalny seks. Fajnie jak dziewczyna też jest aktywna i wykonuje połowę ruchu.

Gość gość
kolega chyba pomylił tematy :P

Gość gość
Ktoś kto wierzy w bajeczki że wygląd jest nieważny, sam jest winien własnej naiwności. Wygląd jest BARDZO WAŻNY, kobieta musi się podobać, być ładna i seksowna. Oczywiście inteligencja, bycie miłą i zaradną, też jest fajne. Ale miła dziewczyna, która jest brzydka albo gruba, ma zdecydowanie pod górkę. Życie.

Gość gość
gość 2018.07.13 durniejszej wypowiedzi nie słyszałem, wiesz jaki jest problem? jesteś niestabilna w miejscu pobytu i to facetów odstrasza, biorą odpady z braku alternatywy a nie że chcą lalke idiotke, choć pustaków też nie brakuje co biorą tylko ładne buźki ale tym tylko współczuć głupoty

Gość gość
gość 2018.07.13 Bo faceci w większości lecą głównie na wygląd. Choć i tak mało który się do tego przyzna. Zgłoś jestem facetem i nie mówie że nie, ale wygląd tylko może przyciągnąć na początku, bo potem coś innego musi faceta utrzymać przy kobiecie, a seks tylko zrobi to tymczasowo, rok, dwa, a dalej co? Kobieta musi mieć troche oleju w głowie a ni być pustakiem z ładną buźką, bo taka zostanie tylko użyta jak szmata albo wyląduje w burdelu bo nic innego nie umie. Więc nie smutaj, omijaj pustatów a trafisz na swojego wreszcie.

Gość całuje rączki
gość 2018.07.13 piękny wpis, szkoda że nie jesteś moją żoną

Gość gość
Pierwsze słyszę abym kiedykolwiek udawał że wygląd się nie liczy. Nigdy też nie mówiłem że rozmowa i inteligencja kobiety ma dla mnie jakieś znaczenie.

Gość guru od związków
gość 2018.07.13 tylko że wy kobiety same do tego doprowadzacie przyciągając takie typy do siebie strojąc się i robiąc makijaże, de facto tylko robicie sobie gorzej i ściągacie na siebie te typy jeszcze bardziej niestety, przykre i smutne to, efekt jest odwrotny od oczekiwanego i nawet nie wiecie dlaczego, to się nazywa potocznie "babska logika"

Gość rada od mądrego gościa
coś wam laikom wytłumacze czego nie uczyli was w szkole i czego rodzice nie nauczyli bo niby skąd. Faceci chcą seks, kobiety chcą miłość i stabilnego partnera który utrzyma rodzine. Kobiety aby przyciągnąć owego samca uważają że muszą się czymś wyróżniać od innych samic aby je przebić i go zdobyć ( a chcą teoretycznie aby najlepszy samiec ze stada je zdobył ), więc się stroją, malują, i upiękniają bo uważają że facetów którzy są stabilni i przy nich zostaną tak się właśnie przyciąga. Realia są że kobiety robiąc to tylko przyciągają typy niestabilne np. zarooha i ucieknie, zaliczających laski, badboyów ( atrakcyjni tylko powierzchownie ale błędnie ), kobieciarzy, i innych których cel to jedynie zdobycie kobiety a nie bycie z nimi. To tz podrywacze i ci którzy "zauważają" kobiety i do nich podbijają, bo mają po prostu jaja. Facet którego szukają te kobiety jest inny i nie robi wiele z tych rzeczy, więc umyka ich uwadze a że może być nieśmiały i kobiety szanuje to nie potrafi ich zdobyć jak typ poprzedni. Dlatego kobiety trafiają na doopków bo tak wygląda ich logika i tak działa natura. Stabilni faceci zostają błędnie pomijani lub trafiają zołzy które na nich tylko żerują, a fajna dziewczyna trafia na doopka bo tylko taki ją zaczepi, a ona sama tego drugiego typu nie zauważy i nie zagada sama bo.... nie wypada. I tym sposobem drogie dzieci mamy sytuacje jaką mamy. Rozwiązanie jest takie aby to kobiety wybierały facetów a nie odwrotnie, bo wtedy kobieta na szanse wybrać stabilnego partnera zamiast potem być zdradzana przez podrywacza który ją zdobył, pobawi się nią jak zabawką i kopnie w doope aby wymienić na inną. Rozumiecie dziewczyny?

gość 2018.07.13 ale nie rozumiem, nie mogę być równocześnie partnerką do rozmowy i workiem na spermę? czemu trzeba to rozgraniczać? > Możesz skarbie ale tu liczy się KOLEJNOŚĆ, więc najpierw powinnaś być partnerką do rozmowy z partnerem do rozmowy a tym workiem to dopiero znacznie później, niestety kobiety zaczynają związki od seksu bo im się wydaje że tak zatrzymają przy sobie partnera, co wydaje się logiczne ale niestety tym sposobem tylko zatrzymują partnera NIEODPOWIEDNIEGO dla nich, więc potem płacz, rozczarowania, kłótnie, niepowodzenia, rozstania i rozwody, a to wszystko łatwo było zapobiec od samego początku, bo związek tak jak dom musi mieć dobre fundamenty albo się wszystko zawali. Rozumiemy się?

Gość gość
Mądry gościu nie znasz się całkowicie. Wolę być ta druga, kolejna lub tylko na chwilę z samcem alfa czy jak wy to tam zwiecie, niż całe życie z niedorajda. ;)

bo jesteś głupia, wolisz być zabawką alfa niż partnerką beta, twój wybór i to widać świadomy, ale zabawką będziesz tylko do jakiegoś czasu bo starej, zużytej zabawki nikt nie chce tylko śmietnik

Gość gość
Jeszcze ze cztery razy podkreśl, że ona nie chce dziecka. Dwa razy to za mało :O

a ja nie rozumiem co Was obchodzi kto jakie kryterium obiera przy zatrudnianiu ludzi do związku. nie rozumiem tego. co miał wybrać paszteta jak zboczeniec? gdyby w zwionskach chodziło o intelekt to by ludzie nie kończyli każdej nocy w jednym łożu, na filozoficzne pogaduszki można się umówić PO śniadaniu

Gość gość
Brokeninside: no właśnie mnie obchodzi. Bo jest bardzo ograniczona liczba fajnych, kulturalnych, oczytanych mężczyzn, którzy mnie interesują, ponieważ jestem sapioseksualna. A wciąż się okazuje, że oni mnie nie chcą. Że oni wcale nie chcą mieć dobrego seksu i rozmówcy na swoim poziomie. Oni chcą mieć tylko dobry seks i dziewczynę głupszą od siebie. I wkurzam się, bo ostatecznie z braku kogoś innego tworzę związki z mężczyznami ktorych nie szanuję i ostatecznie mam w nosie.

Gość wojna o głupote
jakbyś była głupia to łatwo byś znalazła mądrzejszego, na hooj ci był ten magister i teraz mądrzejszego trudno znaleźć, zostaniesz starą panną z braku alternatywy, czyli przegrałaś genetycznie jesteś jak jednorazowe opakowanie, używane idzie do kosza ( ty do kosza genetycznego )

Gość gość
Ale kobiety przecież uwielbiają roochaczy bo mają wygląd i bajerę

Gość gość
faceci w necie to zje'by, pierd'ola jak poje/bani, nalezy ich unikac

Gość gość
Smutna prawda. Pozdrawiam autorkę. Po prostu ten facet nie był Ciebie wart.

Gość gość
PS. Faceci szukają kobiet głównie do seksu, więc co się dziwić, że wygląd najważniejszy.

Gość gość
Brzydule juz dorabiają ideologie! Wyobraźcie sobie brzydule, ze istnieje jeszcze kolejny typ kobiety Ładne i zgrabne WYKSZTAŁCONE babeczki!! Posegregowaly „fachowczynie” ładna =pusta, brzydka=super mądra :D

Gość gość
Najlepiej być słodką idiotką wpatrzoną w misia o wyglądzie lali.

Gość gość
gość dziś Brzydula to cię robiła. Ja tam na swoją urodę i powodzenie nie narzekam, stwierdzam jedynie fakty.