Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do samotnych z polską pensją. Co robicie w wolnym czasie?

Polecane posty

Gość gość
Masz rację, też nie lubię wychodzić z pseudoznajomymi

Gość gość
no to przecież nie wychodz z pseudoznajomymi skoto tego tak nie lubisz, tylko znajdź normalnych znajomych.

Gość gość
im jestem starsza tym bardziej sie przekonuje, ze nie ma sensu zapychac sobie czasu wyjsciami ze znajomymi oby tylko nie siedziec samemu. xx to chyba zalezy od tego jak dobrze lu jak źle sie czujesz z byciem tylko ze sobą. Jesli to nie dramat i masz jakichś znajomych , których lubisz, to faktycznie nie ma co szukać byle kogo byle towarzystwo było. Gorzej, jak nie masz żadnych znajomych, żal ci d...ściska, ze siedzisz samotnie, a inni maja lepsze życie i w ogóle jest dramat, to chyba lepiej zrobić cokolwiek zeby poznawać jakichś ludzi, bo może z 10 bardzo luźnych znajomych znajdzie sie 1 lub dwie osoby z którymi będzie ci sie fajnie gadało. Żadna znajomość od 1 minuty nie jest super ekstra, wszystko potrzebuje czasu żeby sie rozwinąć. Tak samo jeśli samotnie nie jesteś w stanie nigdzie wyjść, rezygnujesz ze wszystkiego, to chyba lepiej jednak mieć luźną znajomość z kimś , kto czasem ojdzie do tego kina, niż siedzieć w domu i płakać nad sobą i że inni wychodzą.

Gość gość
A ja nie chcę znajomych bo szkoda mi czasu i energii. Może koleżankę bym chciał ale to lepiej dziewczynę.

Gość gość
23.20 ok, ale mówimy tu raczej o normalnych ludziach, a nie jakichś przypadkach skrajnych, jak ty

Gość gość
"Pozdrawiam kolezanke z Poznania, moze mijamy sie gdzies na Malcie usmiech.gif" xxx Biegałyśmy dziś :-) może? Pozdrawiam, jak miło, że jest tu ktoś z moich stron :-)

Gość gość
dziś wszędzie tylko czytam normalny normalnych normalna, rzygam już tym co was tak dobry normalności ciągnie

Gość gość
to sobie podstaw wiadro na wymioty i nie nudź