Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotykam się z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość
to znaczy pytasz o masturbację? Naturalnie robiłem to, ale to przecież co innego niż seks.

Gość gość
a) wyobraź sobie że ty masz szablę a ona pochwę i musisz wsadzić szablę do pochwy ALBO b) że ty masz ptaszka a ona ma gniazdko a twojemu ptaszkowi jest zimno i musi się schować do gniazdka; co wolisz sobie wyobrazić - a czy b ?

Gość gość
AUTORZE TEMATU podaj nam długość siusiaka we wzwodzie

Gość gość
rozprawiczarki są na www.roksa.pl

Gość gość
na początek wsadź SIUSIAKA do butelki i ruszaj nim w butelce aż z siusiaka tryśnie taka biała ciesz zwana spermą; to jest substytut stosunku seksualistycznego

Gość gość
Kiedy masz się z nią bzykać?

Gość gość
Planujemy się spotkać na seks 29 lutego 2020 roku. To dzień który jest raz na cztery lata bo to wyjątkowa chwila w moim życiu, wtedy będę mężczyzną.

Gość gość
jestem mężczyzną odkąd sie urodziłem, czyli 35 lat temu. człowiek nie staje się mężczyzną, gdy -mówiąc językiem gimazjalistów- zamoczy.

Gość gość
Możliwe że by się zaśmiała..no wszystko zależy jaka jest twoja dziewczyna. Z jednej strony pewnie ucieszy się, że będzie pierwszą twoja dziewczyna z którą to zrobisz a z drugiej może czasami cię wyśmiać że nie umiesz jej dogodzić.

Gość gość
boję się, że uzna mnie za jakiegoś kosmitę, który żył na odludnej wyspie przez te 35 lat. Nie chcę tego, w ogóle nie wiem, czy chcę z nią ten seks uprawiać, ale boję się, że kiedyś będzie musiało do tego dojść.

Gość gość
W pipke już pchałem, jestem prawiczkiem ale takim co jeszcze w pupke nie pchał.

Gość gość
DO AUTORA TEMATU! Weź tylko godzinne spotkanie z nią a jak ci się spodoba to weźmiesz więcej. Droga jest?

Gość gość
Zapomniałem napisać że ona ma 19 lat.

Dnia 13.07.2018 o 23:57, Gość gość napisał:

Autorze, na tym forum większość wpisów to albo "beka na poziomie gimby" albo hejty, więc się tym nie zrażaj, tak samo jak się nie zrażaj tym, że jesteś prawiczkiem. Nic nie musisz mówić, natura zrobi swoje, tak samo za pierwszym razem czy masz 35 lat czy byś miał 20 lat.

Dokladnie tak. Jedna zasada: spokojnie, powoli, nie nerwowo. Dla niej to tez będzie pierwszy raz - pierwszy raz z Tobą. W seksie kazdy jest troszkę inny wiec zawsze jest inaczej. Powodzenia 😊