Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszosc facetów to pustaki

Polecane posty

Gość gość

i hipokryci , bo gdy spotkaja podobna do siebie dziewczyne -pustaka to sie z niej nabijają, jak kobieta korzysta z zycia romansuje z facetami to tez zle ale oni mogą, i jeszcze moglabym wymieniac rozne takie sytuacje Niestety większosc facetów jest do niczego, ani nie maja zadnych zainteresowan ani ponadprzecietnej inteligencji, nie robia zadnej kariery a jesli juz to nieuczciwie, za wszystko przepłacaja lacznie z wybranką bo na wiecej wysilku umyslowego ich nie stac, uwazaja sie za bog wie kogo a sa zerami..na samym dnie sa juz pijaczki i inni nałogowcy, bezrobotni-leniwi, ja bedac mezczyzna w zyciu bym sie tak nie upokorzyla...w spoleczenstwie jasno sie utarło facet jest głową rodziny ,kobieta szyją a nie na odwrót a takie robactwo marnuje i zabiera tlen ...

Gość gość
Piszesz jak karyna z poznań

Gość gość
zdajesz sobie pustaczko sprawe, ze to dziala w obie strony? nie martw sie, przyroda zawsze stara sie dazyc do rownowagi, wiec ty i tobie podobne rowniez(niestety) jestescie w przewazajacej wiekszosci.

Gość gość
1. Stary jestem a nie rozumiem co to znaczy pustak. 2. Kobietą nigdy nie będzie facetem i na odwrót, więc ocenianie ich wg tych samych kryteriów nie ma sensu.

Gość zielona kawa 40
Jakaś Pani chyba się zawiodła:D

Gość gość
gość dziś 1. Stary jestem a nie rozumiem co to znaczy pustak. 2. Kobietą nigdy nie będzie facetem i na odwrót, więc ocenianie ich wg tych samych kryteriów nie ma sensu. x Pustak to ktoś bez wartości, zasad moralnych,kto nie potrafi być sobą, jest tchórzliwy, bezhonorowy, szuka dla siebie wymówek , nie ma zainteresowań, wrażliwości na drugiego czlowieka, zyje na pokaz, manipuluje, kłamie. Ma ubogi zasób slownictwa wiec nie rozumie co sie do niego mowi, nie mysli , nie analizuje albo zle to robi, nie jest zyczliwa,jak cos mi sie przypomni to dopisze. Akurat charakter nie ma podzialu na plec.Jasne ze niektore cechy sa bardziej przydatne u facetow a inne u kobiet ale to co wyzej napisalam swiadczy o tym co czlowiek soba prezentuje i plec nie ma nic do rzeczy

Gość gość
Dziwne, żeby sie nie rozczarować kiedy widze co sie dzieje. Niektóre kobiety maja taki charakter ze godza sie na wszystko, na byle co zeby tylko przetrwac. Ale ja jestem ambitna i wymagajaca w stosunku do siebie i do innych

Gość gość
Wartości i zasady moralne mogą być różne, na dłuższą metę każdy jest sobą, każdy ma jakieś zainteresowania chociażby nic nie robienie. Nie myśli nie analizuje- ocenia się po efektach a nie po tym czy myśli czy nie. Sto razy bardziej wolę głupka bez zainteresowań z małym zasobem słów który radzi sobie w życiu niż przeintelektualizowanego wrażliwa którego świat nie rozumie i potrafi to opisać głębokim zasobem słownictwa.

Gość gość
Autorko, przyznaj, jakbyś trafiła na męskiego pustaka ze wzrostem 185 cm to nagle by Ci to jego "pustactwo" nie przeszkadzało, ba, nawet byś go w nim nie dostrzegła. Nikt nie nabierze się na baje o inteligencji, osobowości, zainteresowaniach, moralności itd. Wasze kryteria co do wyboru faceta to wzrost, wzrost, wzrost, wygląd (nota bene skorelowany ze wzrostem), kasa, jakaś tam gadka ewentualnie i wzrost.

Gość gość
gość dziś Wartości i zasady moralne mogą być różne, na dłuższą metę każdy jest sobą, każdy ma jakieś zainteresowania chociażby nic nie robienie. Nie myśli nie analizuje- ocenia się po efektach a nie po tym czy myśli czy nie. Sto razy bardziej wolę głupka bez zainteresowań z małym zasobem słów który radzi sobie w życiu niż przeintelektualizowanego wrażliwa którego świat nie rozumie i potrafi to opisać głębokim zasobem słownictwa. x Pewnie też będziesz zadowolona jak Cię zdradzi, za plecami wyśmieje a w razie klopotow odejdzie? Na więcej Cie nie stać ? ;) x gość dziś Autorko, przyznaj, jakbyś trafiła na męskiego pustaka ze wzrostem 185 cm to nagle by Ci to jego "pustactwo" nie przeszkadzało, ba, nawet byś go w nim nie dostrzegła. Nikt nie nabierze się na baje o inteligencji, osobowości, zainteresowaniach, moralności itd. Wasze kryteria co do wyboru faceta to wzrost, wzrost, wzrost, wygląd (nota bene skorelowany ze wzrostem), kasa, jakaś tam gadka ewentualnie i wzrost. x Nie. Nie wybrałabym kogoś takiego na partnera czy przyjaciela, jako znajomy może być. Nie mówię, że ten wygląd by mnie nie pociągal, ale dla mnie musi byc uczucie zeby pojsc do lozka wiec nawet na przygode bym odrzucila takiego faceta. Juz mialam kilku takich 'modeli' jeden nawet byl obsesyjnie zakochany, ale olalam go.

Gość gość
Sama przyznałaś że ktoś o wzroście 185 cm by Cię pociągał, czyli mam rację. Lecicie tylko na wzrost, nic nie wspomniałem o twarzy, sylwetce, ogólnym zadbaniu, ubiorze. Rozumiem, nie startowałabyś od razu do takiego ale już za sam wzrost uznałabyś go za atrakcyjnego.

Gość gość
183 cm mam i faktycznie czuje na sobie wzrok samic ludzkich

Gość gość
A ja powiedzialam ze mialam kilku modeli a na wyglad modela sklada sie wzrost. Jakby facet byl szpetny i zaniedbany to by mnie nie pociagal nawet jakby byl wysoki. Przystojny nieproporcjonalny 'karzelek' tez mnie nie pociaga. Biologia. Mezczyzn tez nie bedzie pociagala 2metrowa plaska dziewczyna albo odwrotnie - taka np bardzo gruba.

Gość gość
Zależy od twarzy, wtedy można i bez cyckow brać

Gość gość
Ale mowie o samym seksie, czystym pociagu seksualnym a nie zwiazku

Gość gość
a ja lubie u mezczyzn sylwetke slim fit w ksztalcie litery V

Gość gość
00:11 faceci nie są tak wymagający co do wyglądu jak wy. "Płaska", dwumetrowa dziewczyna może być atrakcyjna bo ma długie nogi, z tym biustem to bez przesady, to nie jest aż taki atut jak się uważa. Gruba dziewczyna też może być, atrakcyjna nie znaczy koniecznie szczupła. Za to wy niskiego wzrostu u faceta przenigdy nie możecie zaakceptować.

Gość gość
Mam troche kolegow i każdy mówi,ze twarz jest ważna do związku a nie do seksu. Pociągac moze ciało,mlode i jedrne,ladna cera,kształty. Jak mowie - sa kobiety ktore na wyglad nie patrza(chyba ze to pustaczki zyjace na pokaz i facetem chca sie chwalic) bo seks jest dla nich zbedny i sa kobiety dla ktorych namietnosc jest wazna. Wg mnie na udany zwiazek sklada sie m.in namietnosc, a niski chlopak raczej nie jest seksowny. Nie musi byc wysoki 2m, ale zeby byl wyzszy od kobiety. Szukaj takiej okolo 160 czy mniej to bedzie ok.Nadrabiaj elokwencja, pomyslowoscia, kultura osobista i szczeroscia. Zalenie sie to wada u facetow wiec w polaczeniu z tym wzrostem bez obrazy ale powodzenia miec nie bedziesz. znam kilka zwiazkow gdzie facet jest maly, ma ok.170 wzrostu i ma partnerke.Jedna para to w ogole , kobieta ma ze 180 dobre a facet 155. Takze dzialaj nie narzekaj i nie szukaj modelek tyle z mojej strony

Gość gość
Ja lubię loda więc twarz musi być

Gość gość
Niski chłopak nie jest seksowny tak samo jak kobieta z małym biustem albo gruba.

Gość gość
wypowiedziala sie krynica kompleksow w imieniu ponad 8 miliardow ludzi i oczywiscie jest swiecie przekonana ze ma racje a wszyscy inni sie myla:D

Gość gość
gość dziś - chcesz powiedzieć, że taka Shakira nie jest seksowna, bo ma mały biust?