Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od trzech tygodni spotykam się z facetem

Polecane posty

Gość gość

bardzo przystojnym, z dobra praca, wykształconym itp. Wczoraj powiedziałam że taki facet to pewnie ma wymagania i trudno je spełnić dlatego jest sam. A on odpowiedziałem tak pół serio, pół żartem że no ma wymagania. Chce mieć nie pracująca żonę która będzie zajmowała się domem i rodziła dzieci. I sama nie wiem czy to było serio a jesli było to co o tym myśleć.

Gość gość
a lubisz rodzić dzieci?

Gość gość
Chciał abym mieć dzieci ale on chyba chce taka kurę domowa, z resztą użył tego stwierdzenia "nowoczesna kurka domowa.

Gość marawstala
Zależy czy taka wizja siebie tez Ci odpowiada : )

Gość gość
Hmmm..... kiedyś myślałam że kura domowa to coś na pograniczu patologii z nieciekawym mężem, żyjącą w biedzie. A ten facet jest inny. Jest wykształcony, ciekawy, z dobrze płatna pracą. Może da się być niepracujaca żoną i żyć na całkiem przyzwoitym poziomie i wieść ciekawe życie.

Gość gość
On nie chce kury domowej tylko tradycyjnego podzialu rol

Gość gość
zgadzam sie z userem libed takie domowe sluzace niestety szybko sie nudza, a ze sa przy tym glupie (gdyby byly madre, nie bylyby domowymi sluzacymi), nie odkladaja na czarna godzine i koncza po 40, z pustym CV i bylym mezem dymajacym malolatke

Gość marawstala
Nie wiem : ) zajmowanie sie domem a tym bardziej rodzenie jakoś średnio mi sie widzi... No domem to raczej każdy sie zajmuje, ale moze on szuka gosposi przy której nawet palcem nie będzie musiał kiwnac, zorientuj sie póki jest czas : )

Gość gość
gość dziś Mozesz byc karierowiczka i nawet nie miec meza lub skonczyc sama z dziecmi. Wystarczy nie wybierac bad boyow wasza praca czy jej brak nic nie ma do tego.

Gość gość
Czy ja wiem. Mówił że nie chce takiej żony jak jego koleżanki z pracy że siedzą po godzinach, odkladaja decyzję o dzieciach itp itd.

Gość ~mi
A on odpowiedziałem tak pół serio, pół żartem że no ma wymagania. Chce mieć nie pracująca żonę która będzie zajmowała się domem i rodziła dzieci. I sama nie wiem czy to było serio a jesli było to co o tym myśleć. z Taa, a ty nie dopytalaś czy to żart i na forum ci powiedzą czy facet mówił serio.Może juz mu się znudziłaś, bo nie łapiesz żartów i chciał cię wystraszyć.

Gość mi~
Kurde źle wpisałam nicka, ale jeszcze nie czuję się najlepiej więc mogło mi się popierniczyć. z Po pierwsze, juz pisałam, ze to słowo się zdezaktualizowało i nie będę na nie reagowała.Mam nick, jak ci nie przechodzi przez gardło to trudno. z Po drugie słowo "pustak" bardziej mi pasuje do kobiety, ale nigdy go nie uzylam na tym forum w stosunku do nikogo, a co dopiero do faceta.Nie rozumiem więc na jakiej podstawie imputujesz mi nie tylko wyzwiska i tchórzostwo to w dodatku pisanie z goscia.

A niby dlaczego wyglądało jak mój post skoro nigdy takiego słowa nie używałam? Imputujesz, bo gdyby mnie wylogowalo to bym wcześniej pisała zalogowana, a ja od dawna nic nie pisalam chocby dlatego, ze nie byłam wstanie.No i gdyby mnie wylogowało to bym się powtórnie zalogowała i potwierdziła swoje słowa.Nie mam z tym problemu, zeby komus napisac co o nim myslę nie ukrywając się pod gościem.

Po stylistyce? Tu większość pisze poprawnie stylistycznie, więc nic mi to nie mówi.Wklej ten post. Skoro nie potwierdziłam to powinno ci wystarczyć, zamiast dopytywac w dodatku na innym topie i robić ze mnie chamkę.

Wszystkiego w profilu się nie znajdzie jak ktoś duzo pisze, tylko kilka ostatnich postów, więc tego nie doczytałam, ale za to widziałam jak na topicku politycznym napisales, ze cię wyzywałam od pustaków.

Dobra, może wujek google mi pomoże.

Gość gość
no,i trole temat zrypali.

Gość gość
Autorka. Nikt nie rozmawiał o dzieciach to było kilka zdań na temat dlaczego jest sam. A topi założyłam nie dlatego że sobie wyobrażam rodzinkę itp Po 3 tygodniach, tylko dlatego, że nie pasuje mi obraz tego faceta do tego co mówi. Wydawało mi się z jak ktoś jest wykształcony z dobra pozycja zawodową to szuka podobnej do siebie a tymczasem facet mówi jakby całkowicie było mu obojętne gdzie jego przyszła dziewczyna ma pracować. Z jednej strony minus za to że nie Chce pozwolić kobiecie robić karierę, z drugiej strony plus bo mówi że rodzina i dzieci są dla niego ważne. No i kolejny plus za to że mówi otwarcie o czymś co chyba nie jest modne a przynajmniej popraw e politycznie.

To niby miał być ten mój charakterystyczny post? Ja nawet nie wiem co to "zwała". "gość 2018.07.12 Noe wiesz ze kobiety tu pisza dla zwaly? Pustaku jezyk.gif"

gość dziś no,i trole temat zrypali. z Naucz się wreszcie interpunkcji albo nie uzywaj jej wcale, bo wstawiasz przecinki zawsze tam gdzie ich nie powinno być.

Przeciez juz wkleiłam na poprzedniej stronie.Nie rób ze mnie głupka. Na politycznym napisales zeby maruda przyznala, ze cię od pustaków wyzywała.No, chyba, ze to nie o mnie było.

Niczego nie drążę.Juz znalazłam ten post rzekomo w moim stylu i widzę, ze to zwykłe kłamstwo, bo raz, że zdanie jest bardzo krótkie, więc gdzie ta moja stylistyka? Poza tym są tam 2 wyrazy których nigdy nie uzyłam.Poszukałam, bo na politycznym ni z gruszki ni pietruszki napisales, że cię niby wyzywalam.EOT.

Gość gość
Ile on ma lat? A ile Ty masz lat? Ja bym się na to nie nabrała, faceci zawsze snuja piękne wizje a potem będzie Ci wypominał, że płaci za wszystko, za każda Twoja podpaskę. Będziesz kura domiwa, szybko mu się znudzisz a w pracy będa coraz to młodsze sekretarki. Kobieta powinna zachować niezależność, chociażby pracujac 20 h w tygodniu.

"W punkt" nie uzywam, ale tez mi wmawiales ten zwrot. Ty nie pytasz tylko oskarzasz i to ty drązysz. Znalazlam, odnioslam się i koniec tematu.

Gość gość
Haha debil z żoną znowu się zrą :D

Gość gość
haha