Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odkad widzę te wszystkie tanie kobiety

Polecane posty

Gość gość

W markowych ciuchach przestałam je kupować. Śmiesznie to wygląda. torebka niby za 2 tys, a mieszka taka w bloku, na dodatek w kawalerce.

Gość gość
ojojoj damulka się odezwała skoro cię to razi to znaczy , ze masz problem stać cię albo na ciuchy albo na remont hahaha

Gość gość
Stać mnie na wszystko tepa dzido. Tyle że to co jest dostępne dla każdego już mnie nie interesuje. Kumasz?

Gość gość
Ja też gdy widze, że moją panterkową bluzkę(znaczy się taką samą) nosi jakaś stara babcia to juz nie chce się jej zakładać:-o

Gość gość
czyli jak ktoś mieszka w apartamentowcu a nie w domku to jest biedakiem? biahahahah oj ty stara wsiuro ze wsi, niejedno mieszkanie w stolicy jest więcej warte niż twój dom w Pcimiu Dolnym

Gość gość
Przecież są torebki za 20 tys zł i to nawet w Warszawie możesz nabyć. Tylko trzeba wiedzieć gdzie.

Gość gość
Najgorszy jest kors i podroby lv :D

Gość gość
Pustak

Gość gość
No właśnie wszystkie pustaki kupują na allegro lub przez fb tanie niby markowe ubrania torebki żeby się pokazać przed znajomymi. Żałosne są te dziewczyny.

Gość gość
To już wolę w Kiku chodzić :)

Gość gość
Jedno moje pomieszczenie jest warte 400 tys a mam ich kilkanaście policz tepa dzido ile mój dom na wsi kosztuje :)

Gość gość
Mieszkam w domu ponad 200m z mezem,bo syn na swoim. Co prawda stac mnie na wiele,ale nigdy nie wydawalam duzej kasy ,bo ktos cos tam kupil,i musialam to miec. Moja najdrozsza torebka to 200 eurasow. Nie mam poprostu takiej potrzeby. Nigdy nie bylam zazdrosna o rzeczy ,no ewentualnie o swojego meza..hehe.. Milego wieczoru.

Gość gość
Ja ostatnią torebkę na lato kupiłam na targu za 50 zł, bo mi się podobała :-) stać mnie na dużo droższe, mam kilka, ale tą najbardziej lubię i nikt mi nie powie co, gdzie i za ile mam kupować, a mieszkam z mężem i dziećmi jak by ktoś pytał w domu jednorodzinnym i nie czuję się lepsza w żaden sposób od ludzi z blokowiska :-) nawet noszę długą sukienkę z lidla za 29,99 zl i jestem zadowolona :classic_cool: 🖐️

Gość gość
18:24 Pograzasz się wsiuro ze szczukowa pod Kielcami

Gość gość
Siebie warte jesteście. Tyle wam powiem. Kogo obchodzi ile masz metrów w domu? Albo jakie torby kupujesz? Prawda jest taka że każda prawie po******la w tych chamskich podrobach więc nawet jeśli ktoś ma oryginał to się wstydzi nosić. Już wolę kupić coś taniego w sieciowce niż szanować szitem od chinoli.