Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Promyczek97

Kłamstwo a zwiazek

Polecane posty

Gość Promyczek97

Cześć ! Mam pewien problem ze swoim facetem otóż kiedyś 1,5 roku go oklamalam ale wybaczył mi to teraz by był zazdrosny oklamalam go ze po pracy wychodzę na kolacje służbowa żeby był zazdrosny tak jak ja gdy on jadą obiadki z matka swojego dziecka... wytykał mi ciagle te kłamstwo itd co doprowadziło so tego ze 2 tyg temu mnie zostawił widzieliśmy się wczoraj przepraszałam go itd powiedział ze nie chce już ze mną być ale wyraził tez chęć pomocy mi w mieszkaniu w przyszłym tyg... mówi ze za mną tęskni ze brakuje mu mojej osoby alw nie chce już nic. Niestety wczoraj tez dowiedziałam się ze okłamał mnie fo do wyjazdu na walacje z dzieckiem i z ex ... :/ zgodziłam się na ten wyjazd bo bardzo chciał zabrać małego za granice itd a ona samego go z małym by nie puściła a ze mały nigdy nie był powiedziałam ze ma jechać na 5 dni i wrócić, wczoraj mi powiedział ze jedzie na dłużej a pytałam go przez 1,5 msca to twardo mówił ze jedzie tylko na 5 dni... Wytyka mi kłamstwa a niestety sam mnie oszukał a najgorsze jest to ze ma teraz do mnie pretensje ze jestem zła o ten wyjazd

Gość gość
Ale Ty naiwna jesteś, tu nie o twoje kłamstwo chodzi, to był pretekst bo on pewnie zamierza wrócić do byłej! Kto wie, może od dawna z nią sypia jak i z Toba. Facet z dzieckiem i krecaca się wokół niego ex to porażka.

Gość gość
Co ja mam rpbic w tej sytuacji ? Kocham go :/ dwa lata plany na przyszłość ...

Gość gość
On pewnie posuwa była zonke ale Ty go kochasz wiec i tak go nie zostawisz, wkoncu to on zostawi Ciebie. W sumie juz zostawił ale pewnie nie ostatecznie, może się odezwie jak będzie chciał seksu bo może jeszcze sytuacja z ex nie jest wyklarowana wiec bedzie działał na dwa fronty. Miej honor kobieto i olej go!