Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w ten sposob 38 latek poderwie studentki w mielnie?

Polecane posty

Gość gość

czy w ten sposob 38 latek poderwie studentki w mielnie?

Gość gość
najpierw dlugie spojrzenie i usmiech, potem podchodze go grupki studentek (tzn chodzi ogolnie o dziewczyny 18-26) (moj wyglad - bermudy zolto czarne, koszulka bez rekawow, wygolone pachy, klata, wydepilowane plecy, klapki designerskie, okulary sloneczne na glowie, tzn na wlosy nalozone, do tego posrebrzany lancuszek na szyi, spikany perfumem za 150 zlotych) siema laski co tam porabiacie? (wyszczerzony bialy usmiech) ja dopiero co przyjechalem, chce sie rozerwac (usmiech i mrugniecie okiem) podobno jest tu fajny klub X w okolicy, pojdziemy tam razem? ja stawiam

Gość gość
walnij sie w łeb tym klapkiem, w każdych okolicznościach i w każdym ciuchu masz na czole neonowy napis uwaga frajer

Gość gość
Buhahaha, nie dość ze wieśniak to jeszcze burak, żenada

Gość gość
dlaczemu frajer? ciuchy chyba dosc modne

Gość gość
to nie kwestia ciuchów, ty po prostu jesteś załosny- w każdych ciuchach. Taki niewypał, żenujący we wszystkim

Gość gość
Ciuchy dość modne? Takie kolory? Brak rękawów, te łańcuchy, klapciochy???? Masakra- zero klasy i dobrego gustu.I PERFUMY ciemna maso, a nie PERFUM!

Gość gość
Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne.

Gość gość
Tata, to ty ???!! Już ci kuroniówke wypłacili żeś sie tak odstawił w ciuchy z bazaru ??!!!

Gość gość
Mówię NiE frajerom!

Gość gość
Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne.

Gość gość
Klapki designerskie rzondzom :classic_cool:

Gość gość
kolego co chcesz miec dziewczyne, zaloz wlasny temat

Gość gość
Na taki strój i tekst wyrwiesz co najwyżej k***e na jeden numerek w krzakach za dyskoteką i to pod warunkiem że będziesz miał odpowiednią ilość kasy bo wakacyjna taksa jest wyższa.

Gość gość
Albo cos w stylu"Ej, wiesz co? Fajna z ciebie dupa z twarzy" :)

Gość Bogdan1157
Żeby poderwać studentkę w Mielnie to trzeba mieć dobre ubrania i to w zupełności wystarczy. Ja kupuję swoje ciuchy na modimoda fajny sklep tani. koledzy mocno się dziwią, skąd biorę tak dobre ubrania i w tak niskich cenach. co do studentek serio lecą na ciuchy!

Gość czarek38
Da radę, może zawsze zamówić jej jakąś ładną kieckę i zaprosić na romantyczną kolację jak w filmach. Na modimoda.pl mają takie co kosztują kilka złotych a wyglądają na milion dolców.