Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedze na tym forum z 10 lat

Polecane posty

Gość gość

I ciągle nie mam dziewczyny.

Gość gość
jak to możliwe ?

Gość gość
A ja siedzę tydzień i jak żyję, nie widziałam tylu popie)przonych kwok bez życia w jednym miejscu. Normalnych, fajnych ludzi dosłownie garstka, więc chyba nie warto tu siedzieć i czekać, że trafi się na takie osoby.

Gość gość
Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne.

Gość gość
tutaj jej nie znajdzie, bo tutaj nie ma dziewczyn/kobiet są tylko sfrustrowane kurki

Gość gość
Wiem, że tu nie znajde dziewczyny. Ja nawet nie jestem bardzo zdesperowany, że nie mam dziewczyny. Ogólnie jednak lżej mi jak na forum piszę, że nie mam dziewczyny i chcę mieć dziewczyne.

Gość gość
jak se utniesz jaja tez bedziesz mial lzej

Gość gość
Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne. Ja chce mieć dziewczyne.

Gość gość
Właśnie dlatego nie masz bo zmarnowałeś tu 10 lat.

Gość gość
na forum nie szukaj tylko w realu Forum to dla relaksu lub jakiejs dyskusji Jestem krotko ale zle sie tutaj dzieje chcialam zobaczyc jak tu jest , Jest gorzej niz zle podszywy oskarzena i mylenie ludzi

Gość gość
W jakim wieku jestes autorze ?

Gość gość
Toszir nie podniecaj się kaleko :D to nie 13