Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niestety, zrobiłam to i nic na to nie zaradzicie!

Polecane posty

Gość gość

Wbrew pozorom, nie jest to takie rzadkie upodobanie. Gdy raz się przełamiesz, to potem sprawia to sporą frajdę. Nie prawdą jest żeby było to jakoś szkodliwe, o ile nie spożywa się regularnie w dużych ilościach. Po pierwsze nie można niczym zarazić się z własnej kupki, bo przecież te bakterie i tak już mamy w sobie. Co innego kiedy próbuje się kupki kogoś innego. Wtedy wszelkie jego choroby można załapać . Ale jeśli jest zdrowy to tez nic się nie stanie. Fakt, że w kupce są zbędne produkty przemiany materii, więc lepiej nie jeść tego za wiele, bo przy regularnym zjadaniu dużych ilości można sobie nadwyrężyć wątrobę czy nerki. Kiedyś z moim facetem postanowiliśmy poszukać najbardziej zboczonych zachowań seksualnych i trafiliśmy na filmy o tematyce scat - czyli sex przyprawiony kupką. Może to być tylko oglądanie partnerki kiedy wypróżnia się, ale może to być także czekoladowy anal, albo dziewczyna robi kupę do buzi partnera etc... Postanowiliśmy z tym poeksperymentować - zaczęliśmy od wkładania sobie do pupy palców i wibratorów, potem wąchaliśmy je i rozsmarowywaliśmy kupkę po sobie. W końcu zapragnęłam czekoladowego loda po seksie analnym. Nurtowało mnie jak to smakuje. Duże zaskoczenie - bo praktycznie kupka nie ma smaku - trochę jak pure z ziemniaków - lekko słona, troszkę gorzka. Zapach jest znacznie ciekawszy i nie każdy mi pasuje, a zapach mocno zależy od tego co się je i ile. Do zabawy w scat najlepiej mieć twarde kupki. Nie można się przejadać - małe posiłki, żeby kupka długo leżała w jelitach wtedy nabiera lepszego zapachu i robi się twardsza. Należy unikać potraw powodujących biegunki i gazy - takich jak czosnek, cebula, kapusta, groch. Najlepiej jeść węglowodany - chleb, kluski, makaron, ryż. Trochę mięsa i nie za wiele jarzyn. Każdy powinien popróbować jakie potrawy mu służą i kiedy jego kupka najlepiej pachnie. A potem to już kwestia przełamania oporów i tabu które to otacza. Jeśli wasz partner jest na pewno zdrowy to nic wam nie grozi. Po zabawie dokładny prysznic i nic nie będzie czuć. Jeśli szukacie w seksie ciekawego urozmaicenia, to chyba nic bardziej nie podnieca. Kamilka

Gość gość
czy autor ma siano we lbie?

Gość gość
Nie radzę próbować, kiedyś taki zjazd miałem że skończyło się na OIOMIE gó\wno jest szkodliwe, bardzo szkodliwe.