Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pocieszcie mnie proszę

Polecane posty

Gość gość

Kilka miesięcy spotykałam się z chłopakiem poznanym na portalu randkowym. Pogonilam go ponieważ rzadko się odzywał, olewal mnie, chodził na imprezy, oglądał się za innymi, cały czas miał konto na portalu randkowym i tam wchodził. Czułam się jak kolo zapasowe z braku laku. Mijają juz 2 miesiące a ja się czuje coraz gorzej, nie wiem co się dzieje

Gość gość
Daj zdjęcia

no i super że go pogoniłaś bo to niejest typ faceta na dłuższy dystans. Jesze trafisz na wartościowego faceta. Tylko nie daj się wrobić w głodne gadki. To ty wybieraj. Nic na siłę.

Gość gość
Ale ze tesknisz za nim?

Gość gość
tak, tęsknię

Gość gość
To nie milosc, skoro tak sie zachowywal, pewnie nieziemsko przystojny i moze miec kazda i na tym sie koncza jego zalety.Masz autorko zycie przed soba, na tym chlopaku nic sie nie konczy, to tylko znajomy.To niedobrze ze tak to przezywasz, moze skup sie ma czyms zeby to przeczekac, hobby, praca, przyjaciele, nie wiem co ci poradzic, ale za jakis czas on bedzie nic nie znaczacym epizodem

Gość gość
Jako samiec beta uważam że ten chłopak nie jest warty funta klakow. No ale lubicie bad boji bo przystojni są i tacy mescy. C*****a jesteś

Gość gość
Arecki, co to są głodne gadki?