Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Trzymanie za r臋ce

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam Wszystkich. Pytanie skierowane do facet贸w, co dla was oznacza trzymanie za r臋k臋 dziewczyny? Czy jest to dla Was oznaka uczu膰 do niej? Mam na my艣li chodzenie po mie艣cie z mocno splecionymi d艂o艅mi..Pr贸buje rozszyfrowa膰 jednego faceta. Z g贸ry dzi臋kuj臋 za odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Pokazanie innym samcom 偶e j膮 bzykam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyczerpuj膮ca temat odpowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ile masz lat 偶e zadajesz tak infantylne pytanie? Dla facet贸w sam seks nic nie znaczy a ty doszukujesz si臋 znaczenia w zwyk艂ym trzymaniu za r臋k臋? Nie b膮d藕 艣mieszna. Chyba ze masz na艣cie lat to wtedy mo偶e jeszcze kt贸ry艣 i tym sie emocjonuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Osoba, kt贸ra odpowiedzia艂a w taki spos贸b na moje pytanie musia艂a zosta膰 wykorzystana przez faceta..I wrzuca wszystkich do jednego worka..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naturalnie 偶e trzymanie si臋 za r臋ce oznacza uczucia. Ze znajomym czy koleg膮 czy nawet przyjacielem za r臋k臋 trzyma膰 si臋 nie wypada. Jedynie jak si臋 jest w zwi膮zku lub para trzymamy si臋 za r臋ce. Chocia偶 w dzisiejszych czasach jest to ma艂o spotykane u wi臋kszo艣ci zwi膮zk贸w oznak膮 zwi膮zku jest sex.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli Pani/Pana zdaniem jak facet to robi, to chce przekaza膰 partnerce, 偶e co艣 do niej czuje?Faceci s膮 bardzo r贸偶ni, dlatego ci臋偶ko oceni膰, co chc膮 nam przekaza膰, robi膮c takie, a nie inne rzeczy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wed艂ug mnie jak najbardziej!! Trzymanie si臋 za r臋ce oznacza uczucia!! Dla mnie trzyma膰 kobiet臋 za r臋k臋 np na spacerze czy chocia偶by w kinie kawiarni to przyjemno艣膰. Np po przez dotyk. Z kole偶ank膮 na takie poufa艂o艣ci raczej sobie nie pozwolimy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuj臋 za odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo czy nie przyjemnie jest trzyma膰 ukochan膮 za d艂o艅! Czu膰 ciep艂o i delikatno艣膰 jej d艂oni. Kiedy tak idziemy ramie w ramie. Nasze d艂onie wzmacniaj膮 uczucia sprawiaj膮 偶e chce si臋 偶y膰 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko nie odpisuj sobie teorii. Mo偶e jeste艣 jeszcze naiwna. Przejdzie ci wraz z wiekiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja za r臋k臋 trzymam tylko dziewice, inne pozwalaj膮 gdzie艣 na ty艂ku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jestem ani m艂oda, ani naiwna. Tym bardziej nie jestem dziewic膮 i nie widz臋 zwi膮zku z moim pytaniem :-D

Udost臋pnij ten post