Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzymanie za ręce

Polecane posty

Gość gość

Witam Wszystkich. Pytanie skierowane do facetów, co dla was oznacza trzymanie za rękę dziewczyny? Czy jest to dla Was oznaka uczuć do niej? Mam na myśli chodzenie po mieście z mocno splecionymi dłońmi..Próbuje rozszyfrować jednego faceta. Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
Pokazanie innym samcom że ją bzykam

Gość gość
Wyczerpująca temat odpowiedz

Gość gość
Ile masz lat że zadajesz tak infantylne pytanie? Dla facetów sam seks nic nie znaczy a ty doszukujesz się znaczenia w zwykłym trzymaniu za rękę? Nie bądź śmieszna. Chyba ze masz naście lat to wtedy może jeszcze któryś i tym sie emocjonuje.

Gość gość
Osoba, która odpowiedziała w taki sposób na moje pytanie musiała zostać wykorzystana przez faceta..I wrzuca wszystkich do jednego worka..

Gość gość
Naturalnie że trzymanie się za ręce oznacza uczucia. Ze znajomym czy kolegą czy nawet przyjacielem za rękę trzymać się nie wypada. Jedynie jak się jest w związku lub para trzymamy się za ręce. Chociaż w dzisiejszych czasach jest to mało spotykane u większości związków oznaką związku jest sex.

Gość gość
Czyli Pani/Pana zdaniem jak facet to robi, to chce przekazać partnerce, że coś do niej czuje?Faceci są bardzo różni, dlatego ciężko ocenić, co chcą nam przekazać, robiąc takie, a nie inne rzeczy..

Gość gość
Według mnie jak najbardziej!! Trzymanie się za ręce oznacza uczucia!! Dla mnie trzymać kobietę za rękę np na spacerze czy chociażby w kinie kawiarni to przyjemność. Np po przez dotyk. Z koleżanką na takie poufałości raczej sobie nie pozwolimy.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
Bo czy nie przyjemnie jest trzymać ukochaną za dłoń! Czuć ciepło i delikatność jej dłoni. Kiedy tak idziemy ramie w ramie. Nasze dłonie wzmacniają uczucia sprawiają że chce się żyć !

Gość gość
Autorko nie odpisuj sobie teorii. Może jesteś jeszcze naiwna. Przejdzie ci wraz z wiekiem.

Gość gość
Ja za rękę trzymam tylko dziewice, inne pozwalają gdzieś na tyłku.

Gość gość
Nie jestem ani młoda, ani naiwna. Tym bardziej nie jestem dziewicą i nie widzę związku z moim pytaniem :-D