Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXX_Mezczyzna

Dlaczego kobiety pragną takich mężczyzn?

Polecane posty

Gość XXX_Mezczyzna

Dlaczego kobiety chcą... ....wysokich, wysportowanych, inteligentnych, czytających książki, przepuszczających kobiety w drzwiach dżentelmenów, potrafiących się zachować i mających klasę, jednocześnie takich, którzy nigdy nie dadzą się pod pantofel i którzy dominują? Są męscy i stanowczy? Będących jednocześnie miłymi i kulturalnymi, ale pod tym wysublimowanym obliczem kryje się prawdziwie emocjonalny, romantyczny i porywający kochanek? Pełen zmysłów w nocy i zrównoważony na co dzień? Pociągający dla innych kobiet, którego chcecie mieć dla siebie na własność... ... taki jestem ja. Przepraszam, jeśli to zabrzmiało jakbym się chwalił - nie to było zamiarem.. A dlaczego to wszystko piszę? Powiem wprost: - szukam DOJRZAŁEJ, starszej kobiety, którą zaspokoję - emocjonalnie, dowartościuję, poprawię samopoczucie i zadowolę w romantyczny sposób.. .. nigdy nie dane mi było tego zaznać z na prawdę dojrzałą kobietą. Nie szukam Pani do łóżka (to też chcę robić...ale nie to jest cel). To nie są przechwałki, ja na prawdę taki jestem. Podobam się dziewczynom, one chcą ze mną chodzić....ale ja mam niespełnione marzenie spotkania się ze starszą kobietą...35 i więcej... ... sam mam między 25 a 30, choć wszyscy mi mowią, że zachowuję się na starszego i mam umysł dorosłego człowieka. Tak też się zawsze czułem.. Nie jestem bogaty więc Cię nie utrzymam, ale wiem, że zagląda tu taka Pani której szukam... i której pomogę. Bo właśnie o to tu chodzi - ja pomogę Tobie, a Ty pomożesz mi...spełnimy swoje oczekiwania, chęci, marzenia, zachcianki... Jesteś samotna? Może masz męża, który zapewnia Ci byt, może i Twoim dzieciom również, ale czujesz się zaniedbywana? Czujesz, że 'to nie to'; gdzieś głęboko w pamięci masz upojne noce i romantyczne spotkania, dreszczyk emocji i mega porywającą przyjemność... ...pamiętasz, jak było przyjemnie, ciepło...w te pierwsze noce.. ? Myślisz już pewnie, że to nigdy nie wróci... .. że nigdy nie poczujesz już tej ogromnej przyjemności bliskości drugiego człowieka, który Cię rozumie, mówi Ci, że jesteś piękna, uznaje Twoją wartość i traktuje Ciebie jak kogoś na prawdę ważnego? Dlaczego miałabyś nie poczuć tego znów? Wszyscy jesteśmy ważni.. Ty jesteś ważna. Zasługujesz na to. ... to OWSZEM MOŻE WRÓCIĆ. I to nawet ze zdwojoną siłą...uwierz mi. Jeśli chcesz ze mną porozmawiać odezwij się na repost3(małpa)interia(kropka)pl

Gość asia7888
TO ciekawe moze napisze do Ciebie :P :P

Gość gość
Szukasz sponsorki?

Gość gość
Następny leszcz bez grosza przy duszy, szukający naiwnej baby, która będzie go utrzymywać. Nuuuda!

Gość gość
Tak, kobiety takich pragną, takiego złotego środka ale nie wiem czy takich jest 5% nawet :(. Albo bad boye nie szanujacy kobiet albo cieple kluchy bez własnego zdania i mamisynkowie.

Gość gość
żadne tam kobiety, co najwyżej szmaty i debilki. ale jak kto lubi debilki i szmaty, to delej jełopy...