Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cwiczenia z chodakowska jakie efekty

Polecane posty

Gość gość

Od kilku dni robie jej cwieczenia.na efekty poczekamy.Jestem cala mokra.A jak u was efekty? Jka dlugo ciwczycie z nia? ile zeszlo wam kg i w jakim czasie. i czy poprawilo sie wam cialo.?

Gość gość
Cwiczylam 2 miesiace ale z efektow tylko ogromny bol kregoslupa.

Gość gość
a teraz zkim cwiczysz?

Gość gość
Ja ćwiczyłam 8 m-cy Skalpel i ..nic. Nie schudłam, tylko lepiej się czułam i byłam taka elastyczniejsza i w lepszej formie. A jakiś spektakularnych efektów nie było chociaż trzymałam dietę i ćwiczyłam 2 -3 razy w tygodniu.

Gość gość
Ja cwiczylam pare tygodni, po tym czasie jedynym efektem byl bol kolan. Potem zaszlam w ciaze i zrezygnowalam z takich cwiczen. Po pol roku od cc zaczelam cwiczyc aerobox, krotkie cwiczenia po 30 sek, fajna rzecZ

Gość gość
A ja ćwiczę bez chodakowskiej i mam już -5 kg :P

Gość gość
5.kg w 2. m-ce. Cwiczenia codziennie. Bez efektu jojo.

Gość gość
Ja mialam do niej 3 podejścia pierwsze w 2015r po porodzie cwiczylam 2mce Potem w 2017r w lecie tez 2 mce Potem na jesień tego samego roku chyba nie caly miesiąc pocwiczylam. Nie wiem dlaczego odpuszczalam do tej pory żałuję, ale nie umiem sie.zebrac i znow zaczac. Moze gdybym kupila jakies płyty nowe, bo ja caly czas skalpel tylko robilam i chyba to mnie po proztu znudzilo. Nie mialam nic do zarzucenia, jestem szczupla, a nawet chuda, ale brzuch po ciazy mialam brzydki i taki malo elastyczny. Jesli chodzi o efekty, troche mialam już.zarysowane mięśnie brzucha, ale tak delikatnie. Do tej pory to mi zostalo myślę, ze to dzieki cwiczeniom. Pewnie gdybym byla konsekwentna to bym miala extra figurę juz dawno. Powiem ci, ze ja wierze w jej te.wszystkie metamorfozy. A te wszystkie kobiety, ktore biadolą o kontuzjach przez jej ćwiczenia i braku efektów to po prostu źle wykonują ćwiczenia i nic z siebie nie dają, a same wymagają cudów.

Gość gość
ja narazie 2 dzien cwicze. 6 minotowki- jak narazie jestem w stanie 3 zrobic czyli ok 15 minut cwiczen. jestem cala mokra. ale swietnie sie czuje po tych cwiczeniach.

Gość gość
Zycze wytrwałości i jak najlepszych efektów

Gość gość
figure mam ok tylko problem z otyloscia brzuszna.. ale musze konkretnie napompowac tylek. to moj nawiekszy atut - jesli chodzi o figure.

Gość gość
Ja ćwiczę z mel b.

Gość gość
z mojego doświadczenia i słomianego zapalu ;) wiem że u mnie generalnie lepiej sie sprawdzaja takie 30 min. treningi i zawsze zaczynam od takich i po miesiacu puszczam sobie te 50 min Chodakowskiej. jest duzo fajnych treningow na youtubie i mozna sobie fajnie mieszać. ja mam stworzona swoja playliste na youtubie i wybieram rózne w zależności od czasu i checi. ja lubie tez filmiki dziewczyny "codziennie fit". ma fajne dla początkujacych. mel b tez fajna.

Gość gość
Po 3 miesiącach skalpela 5 x w tygodniu zniknął mi ceulitis z ud który miałam od zawsze, do tego -7 kg bez diety.