Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość am_Dyzio

pani spotyka pana, pani spotyka panią, pan spotyka pana

Polecane posty

Gość am_Dyzio

czyli moje doświadczenia w realu , temat typu 'rzeka' , można pisać i pisać , oczywiście anonimowo na temat własnych obserwacji i namawiam do pisania a zdarzają się nam w życiu sytuacje , gdzie chcemy opowiedzieć ale nie ma gdzie opowiedzieć , zatem założyłem temat damsko-męski ! wyobraźmy sobie w realu sytuacje , w tym temacie opiszmy sytuacje , które Nas irytują w kontaktach między-ludzkich - nowa praca, zapoznawanie nowych ludzi, korporacja, dzień dobry, przedstawiam się jako Dyzio , nie każda kobieta podaje dłoń na przywitanie, nie są przyzwyczajone do podania dłoni, lub zwyczajnie nie chce , ale dłoń podaje Katarzyna, Dorota, Halina, Krystyna, Dominika, już widać po ICH oczach, że są 'normalnymi' kobietami , w związkach lub samotne ale 'normalne' , normalny facet widzi i rozpoznaje lesbijkę , lesbijka nawet pięknej urody zachowuje się zupełnie inaczej na widok faceta, przedstawia się z imienia i nazwiska ale patrzy na sufit i jest zwyczajnie oziębła, żadnego uśmiechu, uśmiecha się do koleżanek , na widok faceta przygryza wargę - to jest charakterystyczne u leskijek , wzrok na szafę , nigdy na faceta, - gdy gej zostaje przyjęty do Korporacji to witając się z kobietami patrzy na podłogę lub na sufit albo na jakieś szafki ale nigdy na kobietę , gdy gej się wita z normalnym facetem to podaje dłoń , jakby do całowania dłoni i przygryza wargę , - gdy gej spotyka w firmie lesbijkę to jest ciekawie, oboje przygryzają wargę, mówią do siebie po imieniu ale nawet na siebie nie patrzą , rozmawiają podobnym językiem , koleżanki podpowiadają Monice, łap faceta, fajny facet a Monika już wybrała samotną Mariolkę , Marcin mieszka z Michałem , Monika (lesbijka)nigdy nie dogada się z Marcinem(gej) i co opowiecie ?

Gość gość
Ale bzdety, hahaha. Jestem gejem i normalnie gadam z kobietami, czemu nie mam na nie patrzeć? I po do mam przygryzać wargę? No i mam przyjaciółkę lesbijkę...