Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślcie o zachowaniu mamy mojego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Obroniłam niedawno pracę mgr. Ona o tym wiedziała i jak przyjechałam z chłopakiem do niego zostałam z nią na chwilę sama bo on poojechał na miasto coś załatwiać. Na co ona nie pogratulowała mi wcale. Zapytała czy na pewno chce im pomagać przy zrywaniu jabłek w sadzie bo pewnie nie umiem. Późnej powiedziała tak ironicznie " no to z tym dyplomem pewnie pracodawcy beda sie bili o ciebie". A pozniej jeszcze zapytała czy było ciężko na obronie, a ja na to, że nie i że wszyscy się obronili na co powiedziała,że " to świadczy o poziomie tępoty". Ona sama ma wykształcenie średnie, pracowała gdzieś w urzędzie, ale nie wiem czy ma nawet maturę. Ja nie czuję się lepsza, zę mam mgr i nie dawałam jej tego odczuć w żaden sposob. Ale co myslicie o jej takim zachowaniu? Zrobilo mi sie mega przykro

Gość gość
Źle wychowana i wredna. Czarno widzę wasza przyszłość :D

Gość gość
ja staram sie byc dla niej mila, albo odgryzac sie jej ale nie w taki sposob jak ona np. kiedy powiedziala, ze pewnie pracowadawcy bedą się o mnie bili to ja na to " być może tak". Ale nigdy pierwsza nie byłam do niej złośliwa, a ona do mnie często. Albo jak się ładnie ubiralam o też ze złośliwoscia w glosie powiedziala" o jaka wystrojona" Przed obroną pytała " i co napisałaś już te swoje wypociny?",albo " to ucz się, ucz do tej obrony żeby nie było pozniej na Maćka (jej syna)".

Gość gość
Mówię facetowi by ustawił mamusię a jak nie potrafi kulturalnie się z nim żegnam. Dziewczyno dopiero się obroniłas masz 24-25 lat całe życie przed Tobą na cholerę Ci problemy z jakimś babskiem, które dokopuje Ci lecząc własne kompleksy

Gość gość
Własnie tak jak piszesz mój facet ją kiedyś opieprzył na temat odzywek do mnie, to było jeszcze gorzej :O Cięzko jej unikać tak całkiem bo mój facet ma z nią częsty kontakt inp. ona pomaga mu w rwaniu jabłek w sadzie itd., poza tym czesto się widują np. ona wpada do niego do mieszkania czasem codziennie i wtedy traktuje mnie jak intruza pomimo, że jest to jego mieszkanie, a żeby było śmieszniej kupione przez jego ojca, a nie ją.

Gość gość
tzn. to mieszkanie było kupione przez jego ojca oczywiście Ogolnie jest to mega zgorzkniała osoba, w ogóle się nie uśmiecha. Czasem ma przebłyski,mże rozmawia ze mną normalnie, ale potem zaraz zaczynają się jakieś dogryzki od nowa z jej strony.

Gość gość
Pewnie będzie tylko gorzej z czasem.

Gość gość
03:23- może i tak, ale nie chcę żeby przez tą wredną babę, ktora pewnie sama ma ze soba problem rozpadł się moj zwiazek :O

Gość gość
Mówię jasno i dobitnie gdy będziecie same, że b jak chce cie wkurzyc to musi się bardziej postarać i olewam wszystko co mówi ciepłym moczem.

Gość gość
Up