Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak do niej dotrzeć?

Polecane posty

Gość gość

Moja przyjaciółka od wielu lat trenuje coś w rodzaju gimnastyki akrobatyczno-artystycznej. Ostatnio wyjechała za granicę na zawody wraz ze swoim trenerem. Nawet coś tam osiągnęła, udało jej się trochę pozwiedzać, ale wróciła niestety bardzo nieswoja. Unika kontaktu, nie jest chętna żeby się widywać czy też popisać. Wycofała się i zamknęła w sobie. Tak po prostu. I to nie jest tak, że akurat tylko między nami coś się popsuło. Inni też to zauważyli. Chociażby rodzice, siostra. To nie jest normalne. W czasie wyjazdu odzywała się w każdej wolnej chwili, dość regularnie. Przesyłała także zdjęcia. Wydawać by się mogło, że podobało jej się i była zadowolona. Dzień przed powrotem odzywała się jeszcze normalnie i później cisza. Nie napisała nawet, że już wróciła. Nie wiem co się z nią dzieje, martwi mnie to. Jak do niej dotrzeć?

Gość gość
Moze trener ja wykorzystal?

Gość gość
Ja nie znam co prawda tego trenera. Wiem tylko jak się nazywa i tak ogólnie z widzenia i opowieści przyjaciółki. Jednak wątpię żeby zrobił jej krzywdę. Trenuje z nią od wielu lat bodajże od 2007 roku jeśli dobrze kojarzę. Dlaczego nagle miałby jej coś zrobić?

Gość gość
przestawia się na polski czas i nie ma dla was prezentów