Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina K

Chętnie popiszę z mężczyzną do 35 lat

Polecane posty

Gość Paulina K

Cześć, Chętnie popiszę niezobowiązująco z miłym mężczyzną, który nie szuka jednorazowej przygody. Na takie wiadomości nie będę odpowiadała. Wiek do 35 lat. Coś o mnie: Mam 24 lata, pracuję z dziećmi. Nie piję, nie palę i nie używam wulgaryzmów. Wolne chwile przeznaczam na relax, czyli sprzątanie, prasowanie itp. Nigdy nie oceniam nikogo z góry, no chyba że pomagam mu wstać. Wygląd dla mnie nie jest najważniejszy, na pierwszym miejscu jest charakter i to czym się człowiek kieruje w życiu ( "nie każdego trzeba lubić,ale każdemu należy się szacunek"). Nie piję alkoholu, bo nie chcę, a nikt we mnie nie wleje. Mam swoje zdanie i szybko go nie zmieniam. Poza tym alkohol jest świetnym środkiem rozwiązującym: rozwiązuje rodziny, przyjaźnie małżeństwa, konta bankowe tylko problemów nie rozwiązuje. Dla mnie nie liczy się status materialny, najważniejsze jest zdrowie, a reszta to kwestia czy człowiek jest ambitny i chce coś osiągnąć czy spocznie na laurach po skończeniu pierwszej lepszej szkoły... Nie palę papierosów, bo to szkodzi zdrowiu, niszczy cerę , kolor uzębienia a także pozostawia nieprzyjemny zapach. Dość drogi wydatek, a te pieniążki można spożytkować w inny, lepszy sposób. Każdą drobną rzecz traktuję jak wygraną w totolotkausmiech.gif ! Chcę być wzorem do naśladowania dla swojego dziecka ( w przyszłości). Zachęcam do kontaktu zdecydowane osobyusmiech.gif mail: paulinakowalska901@wp.pl

Gość Paulina K
Nie udzielam odpowiedzi na pytania, które mają na celu tylko jedno. Proszę o dokładne zrozumienie mojego opisu:) Pozdrawiam!

A ja bym nie chcial zakladac rodziny z nie dziewica, w ktora juz nie jeden lal, i ktora byc moze jest ex prostytutka po aborcjach.

Gość Paulina K
Michale, nie oceniaj nikogo z góry. Staraj się kogoś poznać, a później odpowiednio oceń. Nie wszystkie kobiety sypiają z kim popadnie. Pozdrawiam!

Gość Paulina K
Jeśli chcesz dokończyć rozmowę zapraszam na mail:) Życzę miłego dnia!

Gość gość
Paulno,. Michał to forumowy prowokator. A Tobie szczerze radzę inne miejsce albo forum by poznać kogoś poważnego.

Gość gość
Trudno ci będzie kogoś takiego tu poszukać ale mam nadzieje że kogoś takiego znajdziesz. Sam też szukałem takiej osoby ale nie znalazłem. W każdym bądź razie trzymam za to kciuki.

Gość Paulina K
Dziękuję bardzo. Zauważyłam,że Michał zakładał wiele wątków o dziwnych tematach. Mam nadzieję,że poznasz kogoś takiego - nie wiem jak masz na imię:) Pozdrawiam!:)

Gość Paulina K
Michale, jak widać jesteś jedynym mężczyzną, który cokolwiek rozumie:) Gratuluję Pozdrawiam!

Gość prawi 124
HEhe.. Ale sobie wybrałaś forum do poszukiwań faceta hehe// Oczywiscie jest tutaj kilku wolnych osobników na przykład ja .. Problem w tym, że dzieci i rodzina to nie moja bajka Nie nadaje sie na ojca.

Gość gość
Gość z 21:01 Jeśli chodzi ci autorko postu o moje imię To mam na imię Jarek! Czasem zaglądam na Kafeterie by poczytać nie które tematy. Nie ukrywając chciałbym poznać tu ciekawą osobą z którą mógłbym np wybrać się na basen saunę spacer czy chociażby wypić w Weekend poranną kawę. Niby zwykła kawa a o ile lepiej smakuje jak się ją wypije z kimś miłym.

Gość Paulina K
Pawle, nie szukam mężczyzny. Napisałam,że szukam kogoś do niezobowiązującej rozmowy :) Pozdrawiam!

Gość Paulina K
Jarku, więc zapraszm Cię na rozmowę mailową:) Pozdrawiam

Gość gość
Porozmawiać możemy i to z chęcią ale może nie na email tylko np na G.G Gdybyś miała ochotę to zapraszam 683 99 33

Gość Paulina K
Jarku, Niestety nie korzystam z komunikatora GG :( Pozdrawiam!:)

Gość gość
Rozumie Ja znowu nie chcę by ktoś zaśmiecał mi skrzynkę bo różni są to osobnicy.

Gość gość
Wzór dla dzieci na ero pisze

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość Paulina K
Jestem z woj. świętokrzyskiego. Już widzę masę osób, które oceniają z góry:)

Gość gość
To kolejny wyłudzacz adresów

Gość Paulina K
Ja nikogo do niczego nie zmuszam. Jeśli ktoś ma ochotę popisać to proszę bardzo :) Jeśli nie nic na siłę:) Pozdrawiam

Gość gość
do 35lat czyli nie ze mną :O to idę co będę topik zaśmiecał :O