Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z tego,ze jestem gruba jak i tak sto razy ladniejsza od ciebie stara brzydka

Polecane posty

Gość gość

wywloko ? Idz sie powies :D

Gość gość
100 razy to może jesteś..... głupsza i zakompleksiona :D:D Tak to jest jak stara baba nie ma żadnych zainteresowań ani wykształcenia..... jak „uroda” się kończy to i życie dla takiego starego babola się kończy :D zdychaj

Gość gość
Złość piękności szkodzi a ty autorko nie masz czym szastać :D:D:D

Gość gość
Ja nie jestem zakompleksiona a moja uroda to jeszcze dlugo sie bede cieszyla zanim ja strace :) No tak,z kolei ty nie masz nic do stracenia,bo przeciez nigdy nie posiadalas czegos takiego jak uroda czy intelekt wiec tez rozumiem,dlaczego tyle jadu sie saczy. Sama zdychaj :)

Gość gość
Mozesz dalej sie pruc brzydka pokrako ze szpetnym ryjem hahaha

Gość gość
Jesteś p*****lnieta i naklaniasz kogoś do samobójstwa. Można być glupsza? Do tego jesteś grubym pustakiem a gruba baba nie równa się piękna baba. To że kilku fagasow ci to mówi bo chcą zakisic w twojej grubej c***e to jeszcze nie oznacza że jesteś piękna. Tak na marginesie to wiedz że będziesz stara w końcu i w proch się obrocisz na końcu. I co ty poczniesz? Pewnie wpadniesz w trwała histerie i cię zamkną w psychiatryku na lata.

Gość gość
Bol doopki,bo ciebie to by zaden nawet kijem nie chcial tknac ? ;) Nie bede sie z toba wyklocac bo szkoda mi mojego czasu.Zal mi ciebie.Pa..😘

Gość gość
Skąd te przypuszczenia, idiotko? Będę trzymać kciuki za twoje leczenie psychiatryczne. Mam także nadzieje ze nie masz dzieci ani nie planujesz ich mieć.

Gość gość
Ty bardziej potrzebujesz fachowej pomocy niz ja,kretynko z obsesja ;) Powinni ciebie jak najszybciej zamknac zanim komus krzywde zrobisz.

Gość gość
Ja p*****le, co za kretynki! Ty gruba jesteś spoconym, klejącym oblechem, a ty chuda jesteś głupia że wdajesz się w polemikę z tą kupą smalcu.

Gość gość
Wole byc kupa smalcu niz taka brzydka zawistna pokraka z krzywym ryjem.

Gość gość
Kupa smalcu wmowila sobie ze woli być kupa smalcu i czuję się powabna :D pojmij debilko że nie piszesz z osobą na punkcie której masz obsesję więc uwagi na temat mojego ryja i wagi zostaw dla siebie bo ja w przeciwieństwie do ciebie wiem jak wyglądasz a ty o mnie nie wiesz nic. Dopóki będziesz pierdziec dopóty ja będę reagować. Bo mogę.

Gość gość
Kazdy debil sie zorientuje,ze jestes chorobliwie zazdrosna inaczej bys sie tutaj tak godzinami nie prula.Reaguj sobie ile chcesz i tak nic nie osiagniesz,moja samoocena zostanie taka sama jaka byla na poczatku.Mozesz sie zesrac.

Gość gość
Mam wyj****e na twoją samoocenę. Piszę z tobą dla beki bo bawi mnie ze zwykła wiesniara uważa się za ósmy cud świata i boli ja gruba dupa gdy ktoś kogo zupełnie nie zna coś napiszę na nie. Zwłaszcza gdy kiełbasa widzi we mnie kogoś kogo zna. Śmieszne :D

Gość gość
gość dziś Mam wyj****e na twoją samoocenę. Piszę z tobą dla beki bo bawi mnie ze zwykła wiesniara uważa się za ósmy cud świata i boli ja gruba d**a gdy ktoś kogo zupełnie nie zna coś napiszę na nie. Zwłaszcza gdy kiełbasa widzi we mnie kogoś kogo zna. Śmieszne smiech.gif x Twoje zdanie na moj temat mi zwisa.Tylko,ze ty zamiast wyrazic swoja opinie i sobie pojsc udzielasz sie obsesyjnie w kazdym moim temacie.I to godzinami.Normalna jestes ? Musisz byc niezle sfrustrowana i paskudna,bo to,ze nie masz wlasnego zycia poza kafe jest juz oczywiste.

Gość gość
Piszesz mi o czymś co robisz sama. Wiesz jak to się nazywa? Takie coś na h. Gdybyś była normalna to nie zakładalabys i nie upowala swoich porannych tematów pt. jestem taka piękna a pasztety mi zazdroszcza. To jest normalne zachowanie dla kobiety w okolicach 30? Nie tłumacz sobie wszystkiego moja albo cudza zazdrością bo nie wiesz jak wyglądam więc opieranie swojej teorii na mojej rzekomej zazdrości i bólu d**y o twoja urodę jest całkowicie bezzasadne.

Gość gość
No to zycze ci dalej milego gnicia na tym forum (wiadomo,ze nic innego ci nie zostalo).Konserwuj sie we wlasnym jadzie,nara :D