Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE i JAK znalazłyście nianię?

Polecane posty

Gość gość

Jestem załamana, szukam już od jakiegoś czasu, portal niania.pl to jedna wielka porażka i naciąganie ludzi, ktoś mi poradził bym tak zwyczajnie rozwiesiła tradycyjne ogłoszenia na moim osiedlu bo może jakaś miła starsza pani która szuka dorywczej pracy przeczyta i NIC. Rozwiesiłam kilkanaście ogłoszeń na osiedlu i NIKT nie zadzwonił. Problemem nie jest stawka tylko to, że w ogóle nikt na te ogłoszenia nie odpowiada!

Gość gość
Za Ile kasy I w jakim miescie? Moze ci sie wydaje ze to duzo a tak naprawde to malo...na pelny Etat?

Gość gość
Śląsk, miasto 60 tys mieszkańców. Praca dorywcza (napisałam to wyraźnie w ogłoszeniu) stawka od 10 zł za godzinę. Napisałam że od bo mogę zapłacić więcej...tylko nie mam komu bo nikt nie dzwoni.

Gość gość
Do pracy dorywczej ciężko jest znaleźć. Podejrzewam, że szukasz kogoś np.w razie choroby dziecka. Nigdy nie wiadomo kiedy to nastapi a potencjalna niania musi być dyspozycyjna. Nic sobie nie może zaplanować, bo możesz akurat zadzwonić. Nawet panie na emeryturze chcą zająć się swoimi sprawami, a nie czekać na telefon.