Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakieś zazdrośnice skasowały mój temat...

Polecane posty

Gość gość
Prowo jak cholera. No,ale jezeli to prawda,to szykuj doope,bo facet przestanie kupowac. Nawet za darmo ,trudno dostac w leb.

Gość gość
To super :)

Gość gość
Dlaczego panuje takie przekonanie, że jeśli ktoś robi komuś prezent to od razu będzie chciał seksu? Spójrzcie... Byłam u niego w mieszkaniu. Byliśmy sami i co? Nic mi nie proponował, nie nalegał, nie dobierał się. :)

Gość gość
Nie wiem czy autorka kłamie czy nie ale ja tez dostaje prezenty i to już od ponad 10 lat od dwóch mężczyzn. Gdyby chcieli w zamian seksu już dawno o tym bym wiedziała. Nie sypiam z nimi a nadal dostaje prezenty. Takie rzeczy sie zdarzają.

Gość gość
Mnie zastanawia takie ciekawe zjawisko... Inna dziewczyna, która też dostaje prezenty od przyjaciół zupełnie mnie rozumie, nie dziwi się i nie obraża. Natomiast osoby, które nigdy nic nie dostały i jak twierdzą w życiu nic by nie przyjęły bo to wstyd i w ogóle, a one takie honorowe i mają godność... Równo obrażają. No to jak to jest? :P

Gość gość
Ja mam 20 lat i dostaję od 5 mężczyzn regularnie prezenty po kilka tysięcy złotych. Wy jakieś biedne te prezenty dostajecie, no ale lepsze to niż nic. Może jesteście po prostu średnio ładne, ja nie chwaląc się jestem śliczna i w dodatku skromna.

Gość gość
Tu na kafeterii najwiecej jest takich osób. Katoliczki, które klna jak pijaki z pod budki z piwem, honorowe, które przyjmują zdradzającego misia, moralne, które wyzywają od najgorszych itp

Gość gość
Fantastycznie... Tylko, że my nie bierzemy udziału w żadnym konkursie kto dostanie droższy prezent. :D

Gość gość
To jest najgorsze właśnie. Wszystkie takie niby honorowe, a wyzwiska i ubliżania pierwsza klasa. Ciekawe jak im nie wstyd. :P

Gość gość
Tu uroda nie ma znaczenia bo ja ani młoda ani piekna nie jestem a prezenty dostaje :)

Gość gość
Ja Wam powiem, że bez porównania wolę kontakt z nim niż z cofniętymi umysłowo rówieśnikami. :o Jak tak patrzę na moje koleżanki, które spotykają się z chłopakami w swoim wieku to mnie przeraża. :o

Gość gość
Zawsze cenniejsze są spotkania z ludzi ogarniętymi i kulturalnymi niż z taboretami ale nie zawsze zależy to od wieku. Znam bardzo fajnych młodych ludzi ale tez znam starych bucow.

Gość gość
Racja... Nie ma co uogólniać, chociaż w moim otoczeniu nie spotkałam ogarniętych rówieśników. :o