Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie cechy musi miec mezczyzna zeby nadawal sie na ojca?

Polecane posty

Gość gość

Skąd mężczyzna sam moze wiedziec czy jest gotowy na bycie ojcem? Cechy charakteru? Sytuacja zyciowa?

Gość gość
Czy na przyklad jesli mezczyzna nie czuje jeszcze potrzeby miec dziecka a nawet sama mysl o mozliwosci ciąży powoduje, ze dostaje ze stresu biegunki i impotencji, to jest szansa, ze jest gotowy na bycie ojcem tylko nie zdaje sobie z tego sprawy czy absolutnie nie? Pytam powaznie, bo chodzi o mezczyzne ktory ma juz 34 lata

Gość gość
Up

Gość gość
a po slubie ile juz jestescie ?

Gość gość
Jak baba kretynka to nigdy:)

Gość gość
Jak widzisz w nim tylko byka rozplodowego to sie nie dziw

Gość gość
Nie każda kobieta nadaje sie na matkę choc jest płodna tak samo nie każdy mezczyzna nadaje sie na ojca choc już ma swoje lata. Posiadanie dzieci to wybór i jeżeli ktoś tego nie chce to znaczy, ze nie czuje potrzeby by zostać rodzicem. Bywaja tez ludzie, ktorzy mówią, ze chcą a pozniej maja swoje dziecko w doopie.

Gość gość
Polski facet absolutnie nie nadaje się na ojca! Poczytaj wątki -

Gość gośćSYLWIA suchy
9.23 dokładnie tak jak mój ,najpierw spytał ,,chcesz dziecko? odpowiedziałam TAK ,a potem je olał ;-(BO POZNAŁ INNA I NAGLE W POŁOWIE CIĄŻY MU SIĘ ODWIDZIAŁO.

Gość gość
To jest jedna z najważniejszych decyzji w życiu, szczególnie dla faceta, który z natury nie ma tak silnie rozwiniętego instynktu rodzicielskiego. U nas było odwrotnie, bo to mąż parł na dziecko a ja chciałam poczekać i się doczekał. Ile masz lat, że masz parcie na bejbika ? Tutaj nie można nikogo zmuszać i wywierać presji bo może się skończyć emocjonalnych odrzuceniem dziecka przez męża gdy nie będziw gotowy.

Gość gośćSYLWIA suchy
mój sam wyjechał z propozycją dziecka a potem jak już do tego doszło to nas olał,

Gość gość
Sylwia twoj wtedy jeszcze nie maz chciał cię bzyknąć a powiedział ci to abyś mu sie oddała. Ludzie kłamią żeby osiągnąć cel, on go osiągnął.