Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maminkaaaa35

brązowy śluz w terminie miesiączki

Polecane posty

Gość maminkaaaa35

Witajcie, mam 35 lat , jestem drugi miesiąc na duphastonie bo mam nieregularne miesiączki, ostatnio okres miałam 6 czerwca, był stosunek do końca 28 czerwca, robiłam testy wyszły negatywnie, wczoraj dostałam brunatnego plamienia, dzisiaj tez go mam , nigdy takiego nie miałam , zazwyczaj troszkę z początku i zaraz miesiączka, czy mogę być w ciąży?ginekolog dopiero za 2 tygodnie.

Gość gość
Duphaston niema przypadkiem plamien w działaniach nieporządanych? Cos mi świta. Brązowe plamienia są oznaką zaburzeń gospodarki progesteronu no ale ty go suplementujesz więc braków nie powinnas miec Plamiłam na brązowo na początku ciąży pozamacicznej ale tobie nie wychodzą testy, więc tez odpada ? Niedomoga lutealna? Napisz cos wiecej o twoich cyklach

Gość gość
Ja myśle ze to okres sie rozkręca. Nieregularne cykle to jakie? U mnie nieregularne to były najkrótszy 21 najdłuższy 50.. gdyby to było krwawienie implantacyjne ze stosunku 28.06 test wyszedłby pozytywny. Współżyłaś pózniej?

Gość maminkaaaa35
pozniej tez ale przerywany

Gość gość
No nic to trzymamy kciuki w razie czego. Mam na koncie 4 poronienia i pozamaciczną, doskonale znam ten stres „czy się udało”

Gość gośćmaminkaaa35
pierwszy raz w zyciu mam takie zabarwienie jak czekolada śluzu, może dopiero sie zagniezdziło zrobie test po niedzieli, chyba ze sie okres pomału szykuje

Gość maminkaaaa35
Biorę tez silne leki psychotropowe bo nie radzę sobie z nieowocnymi staraniami i mam początek depresji. Lekarz mówił ze te tabletki nie powinny mieć wpływu na cykl i ciąże. Ktoś coś wie na ten temat?

Gość maminkaaa35
co to za podszyw, powyżej???????

Gość gość88
a ja jestem w ciąży z żonatym facetem który nie płaci alimentów na swoje dziecko zpoprzedniego związku i on ma silną depresję bo ciągle nie ma pieniędzy mówi że doję go do ostatniego grosza i przeze mnie pójdzie siedzieć do wiezienia bo chciało mu sie ****ać

Gość gość
może bierzesz ten caly DUPASTON i sraczki dostałaś ???? kobiety jednak za grosz inteligencji , żal czytać

Gość gość
to nie czytaj i po co tu wchodzisz, kobiety często mają brązowy śluz w ciąży albo jak im sie okres zbliża a nie od razu sraczka, ty pewnie za to nie srasz wcale tylko w **********lasz żarcie i ci uszami wychodzi

Gość gośćmaminkaaa
dziewczyny dostałam miesiączkę czyli jednak to były plamienia przed okresem, o dziecko sie nie staram jak na razie , jak kiedyś będzie to będzie, więc zawiedziona nie jestem:)