Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem z tesciem

Polecane posty

Gość gość

Pare dni po wyjzdzie meza (a jego syna) gdy tylko nadazy sie okazja ze jestem w jego gronie to sprowadza dyskusje na temat seksu i to chce ze mna. Wiem od tesciowej ze on o tym mazy juz dawno, tesciowa mi powiedziala ze nie ma nic na przeszkodzie, tylko dodala ze tesc ma tego bolca bardzo duzego ale ze ona wytrzymuje.Nie wiem co zrobic czy ktora z was tutuaj piszacych miala podobna sytuacje

Gość gość
Tak ja mam taką sytuacje i bolcuje mnie syn i jego tato i jeden o drugim nic nie wie hihihi

Ja kiedyś z teściową to robiłem co prawda po pijaku ale się zdążyło I muszę powiedzieć że było ekstra

Gość gość
Znowu ten zbok o teściów, co marzy ci się przelecieć synową? :O

Gość gość
Znajoma ma taką sytuację ale jej mąż na to pozwolił tylko podarunkiem w jego obecności i tak się kocha w jego obecności i co ciekawe ma również większego od syna. Ma dużo mocniejszy orgazm z teściem niż mężem.

Gość gość
Tak naprawde to od pewnego czasu juz nie mam problemu.Maz pracuje w Norwegii przyjezdza raz w roku na urlop,po urlopie znow jestem wolna Zdecydowalam sie i teraz to tesc nadrabia gdy jego syna nie ma.Gdy pierwszy raz ujrzalam ta jego meskosc to myslalam ze mi ccipka peknie.A olejkiem sobie dobrze nasmarowalam i jemu tez tego draga natarlam.Agdy juz byl we mnie to myslalam ze noge wlozyl.Takich orgazmow wczesniej nie mialam idopiero przy nim bardzo mocny orgazm przezylam.Otego czasu jak jestesmy sami to zaraz sie do pracy bierzemy

Gość gość
Co zrobić....kupić słownik, najlepiej gruby i piertolnąć sie z całej siły w łeb. I tak nie nauczysz sie pisać bez błędów, ale chociaż zrozumiesz, że nieładnie zaśmiecać forum takimi g...tematami.

Gość gość
Mój też mi się pcha do łóżka jak męża nie ma.

Gość gość
Do gosc 21,06 a ma z czym sie pchac tylko do lozka czy w ciebie tez sie wpycha

Gość gość
20.40 debilu zboczonny polonistjo nieczytej dzienciole. A co do seksu z teściem to koleżankę zapłodnił i urodziła śliczną córeczkę i okazało się po latach że mąż jest bezpłodny. Długi czas nie chciała ujawnić ojca dziecka gdy zrobił test doszło do pokrewieństwa i się wydało ale mąż jej nie zostawił. Teść miał wiekszą pałę od swego synalka.