Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 tyg niemowlak często na piersi czy zbyt często??

Polecane posty

Gość gość

W nocy budzi się pierwszy raz 4-5h a potem co 2-3. I w dzuen może być na piersi co 30 min. Jest czas ze co 1.5h ale bardzo rzadko. Czy uważacie że źle robie?

Gość gość
Dlaczego zle robisz? Kp na żądanie. W nocy dziecko ci spi do 5 h pod rzad czyli naprawde ok. W dzien moze pić tak czesto bo jest gorąca i potrzebuje mleka pierwszej fazy aby zaspokoic pragnienie. Jeszcze z 4 tug i te karmienia sie wydłuża. Moje maluchy jak mial skonczone 3.5 miesiaca zaczely jak w zegarku co 3 h pic w dzień.

Gość gość
Tak wygląda na początku karmienie na żądanie

Gość gość
Czytałam na innych tematach ze powinno się już karmić co 2-3 godziny. Moja znajoma ma synka tydzień starszego i stara się go karmić co 3 godziny jak płacze marudzi to galareta zajmuje a ja od razu daje piers

Gość gość
Najważniejsze, ze tu czujesz ze dobrze robisz. Mozesz walczyc z dzieckiem bo czegos tam sie nasluchalas ale po co? Jakby znajoma wsadzala swojego synka do łóżeczka wieczorem, zamykala drzwi i do rana do niego nie szla to tez bys sie zastanawiala, że tak powinnas robic?

Gość gość
Racja ale zaczęłam się zastanawiać czy faktycznie nie powinnam go nauczyć jeść co 3 godziny. Tak to się robi chyba z dziećmi które są na mm?

Gość gość
wyluzuj, serio. moja corka tez tak czesto jadla, wszystko sie unormuje. dziecko rosnie, interesuje sie coraz bardziej swiatem i naprawde juz niebawem bedzie duzo rzadziej przy piersi, nie musisz nic uczyc, to sie stanie samo :)