Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karyny będą szaleć z wściekłości

Polecane posty

Gość gość

że Modrić który mierzy 172 cm, został wybrany MVP turnieju. One od razu przyznałyby ten tytuł Courtuis który ma 199 cm albo lepiej zbudowanemu Maguire'owi ze wzrostem 194 cm.

Gość gość
Sam wzrost się nie liczy a ty masz ból d**y bo jesteś niski?

Gość gość
To dlaczego wysoki i przystojny to wśród polskich kobiet niemal synonimy? Tak jakby wysoki wzrost z automatu czynił faceta atrakcyjnym a niski wzrost od razu przekreślał każdego nawet wartościowego faceta.

Gość gość
A dlaczego większość facetów preferuje kobiety średniego wzrostu z dupa i cyckami na miejscu a nie płaskie 180. Wzrost zawsze będzie pożądana cechą u faceta i możesz się zesrac a u tak tego nie zmienisz.

Gość gość
Dlaczego faceci są wysocy?bo chwasty szybko rosną :):):)

Gość gość
Niekoniecznie większość. Widzę mnóstwo tzw. "płaskich" dziewczyn, bez jędrnej pupy czy dużych piersi z facetami, natomiast prawie nigdy nie widzę niskiego faceta z dziewczyną, coś w tym jest. U facetów bardziej pożądana jest uroda kobiet, a z tym nawet mało urodziwa dziewczyna może coś zrobić, podmalować się, ładnie uczesać włosy itd. Ba, nawet niska dziewczyna założy obcasy i ma nawet +10 cm. Niski facet nic nie może zrobić ze swoim wzrostem, a wysokiego wzrostu żąda prawie każda kobieta, zdecydowana większość.

Gość gość
No i co ja ci poradzę że natura cię wzrostem nie obdarzyła? Szukaj wśród lasek 150 i tyle.

Gość gość
180 wystarczy

Gość gość
Jak nie masz 190 cm wzrostu jestes smieciem dla kobiet i zostaniesz samotny cale zycie.

Gość gość
195 może być śmieciem i 160, to nie kwestia wzrostu.

Gość gość
No właśnie, "szukaj wśród 150 cm i tyle". Nie twierdzę że takie dziewczyny są mniej atrakcyjne ale co gdybym zakochał się w takiej równo mojego wzrostu? Dlaczego musicie mieć za wszelką cenę wyższego? Ta co napisała "180 cm wystarczy", to zbyt łaskawa nie jesteś bo średni wzrost polskiego faceta to 177 cm więc i tak odrzucasz większość.

Gość gość
Skąd wiesz kogo odrzucam a kogo nie? Chcę mieć wysokiego chłopa i tyle. Mam się tłumaczyć i litowac nad niskim żeby nie być uznana za pustaka? Jak trafię na swojego wzrostu to trudno nigdy nie wiadomo.

Gość gość
21.47 dlaczego podszywasz się pode mnie? Z przyzwyczajenia? Dla mnie 180 wystarczy, 177 też, jeżeli to jest TEN mężczyzna, są ważniejsze cechy niż wzrost, ale nie powiem, że jest bez znaczenia.

Gość gość
Nikogo nie nazwałem "pustakiem", nie chcę litowania się, ale sama piszesz "chcę wysokiego chłopa i tyle", "jak trafię na swojego wzrostu to trudno" czyli jest to dla ciebie priorytet. Czemu nie napiszesz "jak trafię na alkoholika to trudno", "jak trafię na damskiego boksera to trudno", tylko ciągle ten wzrost, wzrost, wzrost. I tak jest u zdecydowanej większości kobiet. Ja nawet bym nie pomyślał o moim wzroście gdyby nie polskie kobiety które dyskryminują każdego niskiego faceta, a niski to dla nich czasem nawet 179 cm.