Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pęka mur, a ja zaczynam się trochę bać

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesięcy jestem w związku rozpoczętym romansem. Generalnie mamy własne życie i przestrzeń nie wnikając za mocno w życie drugiego (byle się nie zdradzać). Tak było wygodnie dla niego i dla mnie, jesteśmy typami wolnych duchów. No taki związek-romans. Ale ostatnio coś zaczęło pękac między nami. Więcej rozmów, wspólnych wyglupow, sex nie zawsze (nie ma to nic wspólnego ze spadkiem pożądania, po prostu potrzeba zwykłego przytulania i rozmów czasami przewazala), a po sexie jeszcze czulsze przytulanie niż zazwyczaj. Teraz widzę, że niby chciałam prawdziwego związku, ale zaczynam się bać, że mnie całą pochłonie uczucie do niego, dlatego chyba dawałam mu sprzeczne sygnały...żeby być blisko, ale nie aż tak bardzo. Bałam się, on raczej też, dlatego był taki dystans między nami, a teraz boję się, że zglupieje jak zacznie się to rozwijać. Wniosek taki dla kobiet cierpiących, że nie udaje im się relacja z mężczyzną...przemyslcie czy tak naprawdę jesteście gotowe zrzucić to wyobrażenie powstałe w głowie i świadomie chcecie poświęcić temu serce, bo może to podświadomie tkwić w nas i same w jakiś sposób tego nie dopuszczamy...

Gość gość
Każdy związek praktycznie i tak się rozleci a ktoś zdradzi więc chyba niepotrzebnie się przejmujesz.

Gość gość
No to już zależy od pracy i chęci obojga

Gość gość
Tak się zawsze tylko mówi.

Gość gość
Ale nie o tym mowa

Gość gość
dwie trusie haha

Gość gość
jestem babą ale takich dylemacików nigdy nie miałam,

Gość gość
Ciesz się babo.