Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem normalny?! Podczas spotknan towarzyskich, w ktorych udzial bierze

Polecane posty

Gość gość

Wiecej niz dwie/trzy osoby (lacznie ze mna), siedze cicho i sie nie odzywam, bo nie chce mi sie pezekrzykiwac innych... Do tego w takim wiekszym gronie gdzie jest wiecej niz 3+ osob czuje sie zmeczony i spiacy... Doslownie usypiam jak snieta ryba! Natomiast gdy jest jedna/dwie osoby i ja to gadam normalnie (zwlaszcza gdy jest interedujacy mnie temat). Jestem nienormalny, czy introwersja?

Gość gość
Mam tak samo.Nie chce mi się wcinac w dyskusje,przekrzykiwac.Siedze cicho i jestem znudzona.Najbardziej lubię kameralne spotkania.

Gość gość
możecie sobie wmawiać, że wolicie kameralnie, że nie chce wam sie przekrzykiwać innych itp a tak naprawdę stoicie dalej w szeregu hierarchicznym i w stadzie milkniecie nie czując się dobrze wśród wyżej postawionych od was , którzy potrafią się przebić , wyróżnić i stanąć na przedzie , proste

Gość gość
Mimo, ze wiem, ze to jest ciezki przypadek introwersji, to jak patrze jak inni gadaja, smieja sie z tego co gadaja, a ja siedze i czuje sie jak niesmialy dziwolag... :O

Gość gość
8:05 a ja mysle, ze to jednak Jung mial racje. ;)

Gość gość
08:08 a ja myśle że jego teorie są na chwiejnych podstawach i jednak się już je podważa ;) ale to trzeba mózgu używać

Gość gość
To o mnie anawer bardziej. Z jedna osoba czasem wymienie kilka zdan, jak jest wiecej to juz cos tam powiem i tak patrze, o czym oni wciaz maja do gadania i po co? Wypuszczaja to powietrze i wypuszczaja. Na randkach bylem, kilkunastu w zyciu, koniec byl max na drugiej, chyba tylko raz ona chciala dalej ale byla za szybka i przeklinala. A czy jeszcze sie umowie z kims? Coz. Jestem juz przekonany co dalej by bylo.

Gość gość
8:13 a ja uwazam, ze dzisiejsi "psycholodzy" chcac zablysnac w srodowisku, odkrywaja na nowo to co Freud i Jung odkryli ponad 100 lat temu, dajac tym samym zjawiskom i mechanizmom jedynie inne nazwy. I tak mechanizmy obronne ego dzis sa "bledami poznawczami", a homoseksualizm moca demokratycznego glosowania na zgromadzeniu WHO przestal byc choroba...

Gość gość
Bo w dzisiejszym zdebilalym swiecie racje ma nie ten, ktory ma racje, tylko ten ktory jest w wiekszosci.

Gość gość
Up