Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem amantem

Jestem nie zamożny i mam szczęśliwą rodzinę

Polecane posty

Gość nie jestem amantem

Mój kolega, któremu zawsze zazdrościłem zarówno wyglądu (wszystkie koleżanki z klasy się w nim podkochiwały) jak i majątku (teraz ma władną firmę i jeździ mercem klasy jakiejś tam, nie znam się na motoryzacji) właśnie się rozwodzi. Ne mogłem uwierzyć. On, taki dobrze sytuowany amant, ona, jak modelka, niby full happy, a tu nagle wtopa! Chodzą słuchy, że podobno jego dziecko nie jest wcale jego. Dlatego on taki wściekły bo czekają go alimenty a na testy DNA jest już za późno. Prawo podobno daje tylko pół roku po narodzinach na zaprzeczenie ojcostwa, a chłopaczek ma już rok. Dla mnie to są problemy z kosmosu. Nie jestem majętny więc wiem, że moja żona nie wyszła za mnie dla pieniędzy. Poznaliśmy się, pokochaliśmy, ja spokojny prawiczek, ona dziewica nie szlajająca się po klubach, pobraliśmy się z miłości i chociaż nie mamy super samochodu, a ja nie jestem dyrektorem własnej firmy, to ani nam w głowie zdrady, rozwody i podziały majątku. Przykład kolegi skutecznie wyleczył mnie z zazdroszczenia. Może gdybym i ja był piękny i bogaty to i do mnie dokleiłaby się wypacykpwana blond-laleczka widząca we mnie nie serce tylko portfel? Dziękuję, to już wolę być tym kim jestem.

Gość Michał121212
Super stary, ja Ci zazdroszcze! Powodzenia w zyciu. :)

Gość nie jestem amantem
Dzięki!

Gość gość
Bo uszminkowane lale sa dobre do poroochania ale nie do ozenku. Do ozenku najlepsza kulturalna uczciwa dziewczyna. najsmieszniejsze jest to ze mlodociane idiotki chca za wszrlka cene byc modne i daja doopy komu popadnie a potem jak zajda w ciaze to szukaja bogatego jelenia aby ich utrzymywal ale sa z nim tylko dopoki na horyzoncie nie pojawi sie jeszcze bogatszy frajer :D 🖐️ ))