Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj podeszła do mnie laska i zagadała

Polecane posty

Gość gość

Czy zrobie jej zdjecie. Powiedzialem oczywiscie, a ona nagle przybrała pozę jak paw, nastroszyla piórka, zarzuciła welą i mi sie śmiać zachciało :)

Gość gośćparassolka
ja tez wczoraj poprosiłam jednego Pana żeby zrobił mi zdjęcie ,pan był wyraźnie rozbawiony tym ze padło na niego ;-)

Gość gość
Mi tez byloby milo, gdyby to pojedyncza dziewczyna chciala fotkę.

Gość gośćparassolka
no chyba było mu miło ,nie wiem grzecznie podziękowałam i oddaliłam się byłam sama na tej imprezie

Gość gość
aż tak śmieszny widok to był?

Gość gośćparassolka
To raczej nie ja ,ja miałam włosy spięte w koczek i czerwona koszulkę ;-)trochę niezręcznie było prosić tego pana bo stał z dwoma paniami ale fotkę mi zrobił ;-)

Gość gość
jak paw? ;-) hy hy dobre

Gość gość
Tak, jak paw :) nadęła się i tak zatrzepotała tymi włosami , przy tym eksponując swoje usta w kaczy dziubek :D:D:D Zrobiłem, jej to foto oddałem jej ten telefon i sie obróciłem na pięcie... Choć była ładna, na jeden numer jak najbardziej.

Gość gośćparassolka
9.12 ostatnie zadanie jakaś masakra!ja już chyba nigdy więcej nie poproszę nikogo o foto

Gość gość
gośćparassolka dziś Ja ma specyficzne podejście do kobie z racji moich, nazwijmy to zawodowych kontaktów z nimi, więc mojej reakcji raczej nie bierz pod uwagę...

Gość gośćparassolka
nie wiedziałam że specyficzne podejście równa się zboczone podejście ..jestem zażenowana .A tak w ogóle to szok ze tak mało osób było w biało czerwonych barwach.

Gość gość
a na c***j białoczerwone barwy skoro nie grała Polska ?? jestes kretynka, więc możesz się szybko oddalić🖐️

Gość gośćparassolka
pod skocznia w Szczyrku kibicowałam naszym a Na Placu Św Jakuba byłam w barwach biało czerwonych bo o to władze miasta prosiły uczestników żeby nie tylko wziąć udział w charytatywnej imprezie ale tez uczcić Niepodległość Polski tak jak Irenę Szewińska minutą ciszy.

Gość gośćparassolka
9.48 nie życzę sobie wyzywania mnie od kretynek i przeklinania w moim kierunku.biegłam dla tych chorych dzieci .

Gość gośćparassolka
zrobiłam 7 kilometrów . ;-)to należało mi się foto ze Zbójem

Gość gość
przepraszam, skora biegłaś w szczytnym celu:D Jednak miej świadomość tego, że twój wysiłek poszedł na daremno, bo pieniądze uzyskane z tej imprezy trafiły tak na prawdę w całą machinę urzedniczą i rozeszły się nie wiadomo gdzie🖐️

Gość gośćparassolka
Mój wysiłek nie poszedł na marne! ,zresztą mam d bry uczynek w Niebie i to też się liczy dla mnie a cel był owszem szczytny jak każdy związany z dziećmi.!Trzeba być człowiekiem a nie pijawką!

Gość gośćparassolka
ten bieg nie był na czas ,pierwszy bieg górski w Jaszowcu na 7 km zajął mi 41 minut ,nie miałam jeszcze formy ,drugi w Gliwicach na 5 km ,28 minut a ten teraz jakieś tez 40 minut nie wiem nie mierzyłam więcej szłam niż biegłam bo za gorąco było.Mój najlepszy czas to 7 minut na 2,8 km.czy li 3,minuty 33 sekund / na km. ;-)Raz zrobiłam trasę Górki -Piersciec + 2 km Kiczyce bez odpoczynku , co daje łącznie 15 km i zajęło mi to 1h 15 minut.pobiegłam 13.wolę biegać zimą zdecydowanie.

Gość gość
Tez kiedyś robilem grupie mlodych turystek, zagadaly po angielsku