Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy dzieci jak sie czujecie ? Ja jestem zmeczona.

Polecane posty

Gość gość

Jestem tak przemeczona, ze o wszystkim zapominam i jestem niezdarna, roztrzepana, rozkojarzona. Az mi glupio juz. Blizniaki po 3 lata i 6 miesiecy dziecko. Blizniaki non stop sie bija, kloca, walcza krzycza placza

Gość gość
Zawsze podziwiam mamy dzieci z małą różnicą wieku :)

Gość gość
Mamy dzieci? A są matki, które nie mają dzieci?

Gość gość
Dołączam. Nic mi się dziś nie chce.

Gość gość
Podziwiam, mieć bliźniaki i jeszcze jedno dziecko z taką mała różnica wieku. Ja mam jednego syna, ma 13 miesięcy i wysiadam.

Gość gość
Ja taka bylam jak moj syn byl niemowlakiem. Teraz ma 3 lata.jedynak i jest całkiem w porzadku. To nasze ostatnie beztroskie chwile po wakacjach wracam do swoich obowiazkow, a syn idzie do przedszkola. Także wykorzystuje ten czas jak moge np dzis wstalismy o 9, a do 10 chodziliśmy w pizamach

Gość gość
gość dziś Zawsze podziwiam mamy dzieci z małą różnicą wieku usmiech.gif xxx Ja wręcz przeciwnie. Nie podziwiam. Zastanawiam się jak można być tak głupią babą, żeby wpakować się w w takie bagno.

Gość gość
Są np matki co mają jedno dziecko i tutaj można odczytywać że chodzi o więcej niż jedno.

Gość gość
11.12 Nie uważam się za głupią, pierwsze dziecko rodziłam w wieku 31lat, ustabilizowana sytuacja finansowa i życiowa, własny dom, mąż odchowany, więc siłą rzeczy drugie chciałam wcześniej niż później. Chciałam rok po roku, nie udało się, będzie 2lata różnicy.

Gość gość
"gość dziś Ja taka bylam jak moj syn byl niemowlakiem. Teraz ma 3 lata.jedynak i jest całkiem w porzadku. To nasze ostatnie beztroskie chwile po wakacjach wracam do swoich obowiazkow, a syn idzie do przedszkola. Także wykorzystuje ten czas jak moge np dzis wstalismy o 9, a do 10 chodziliśmy w pizamach" Do 10 w pizamach?? Nie no czyste szaleństwo hhahah

Gość gość
12:31 co znaczy "mąż odchowany"???

Gość gość
Oj panienki i czemu się kłócicie taki piękny dzień za oknem optymizm pada z chmur a te się kłócą:-)

Gość gość
gość dziś O mało nie oplułam monitora :-D

Gość gość
Kiedys bedzie lepiej. Do co autorki I innych mam malych dzieci. Tzn nie wiem, jak to jest jak sie ma kikoro dzieci, ja mam jedno I to juz duze - ma 11 lat. W sobote rano syn spal do ok. 8:45, potem tak po 9, jak my zaczelismy sie leniwie I powoli zbierac by wstac, syn zrobil nam sniadanie. tzn zaparzyl kawe bo juz go nauczyclismy jak lubimy by to robil, bo sam chcial sie nauczyc. Poza tym wstawil jajka zeby sie ugotowaly na twardo I pokroil bulki. :) ocywiscie, sa dni/ momenty, gdy jego pokoj wyglada fatalnie a on trzasnie drzwiami, jak mu kaze posprzatac, albo robi miny itd. ale ogolnie -BEDZIE LEPIEJ. Pozdrawiam z pracy

Gość gość
Dzieki. A wtedy bylam tak zmeczona, ze nawet zle napisalam tytul.

Gość gość
Za to ja, babcia mam pomagać opiekować się trójka wnuków, bo mama zmęczona. Dobre te wasze narzekania, poczekajcie na wnuków, to poczujecie prawdziwe zmęczenie.W waszym wieku mogłam balowac całą noc i po balu bez problemu zajmować się dwojka swoich dzieci.Za to w necie nie siedziałam.