Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężowi zdarzył sie przedwczesny wytrysk

Polecane posty

Gość gość

Wspolzyjemy od 15 lat, zawsze wszystko było ok. Ostatnio miał wytrysk podczas długiej gry wstępnej, ale to głównie on rozgrzewal mnie. Bylismy bardzo podnieceni. Czy możliwe ze to jednorazowa sytuacja, czy raczej początek problemów?

Gość gość
pytam poważnie. dla mnie to szok, nigdy nie mieliśmy takiej sytuacji... Możliwe ze zaczynają się u niego problemy z ejakulacja? Czy może to być wyjątek od reguły? Następnego dnia kochaliśmy się normalnie

Gość gość
Ciesz sie glupia babo, ze twoj facet napala sie na ciebie, ze na niego dzialasz, podniecasz go i to tak az do konca. Nastepnym azem gdy poczujesz, ze jest juz tak daleko, to zrob mu porzadnego loda, a nastepnie rozkoszuj sie mineta. Az sie nie chce wierzyc, ze jestescie juz 15 lat razem.

Gość gość
Oj weź przestań.Facet to nie robot i za każdym razem nie bedzie tego robił nie wiadomo ile.Coś takiego moze się zdarzyć każdemu. Po prostu był podniecony, może długo nie uprawiał seksu. Może tak na niego zadziałałaś. Moiże stymulacja była zbyt duża. Na następny raz jak chcecie dłuzej to kupcie sobie chusteczki orgasm control albo po prostu prezerwatywę (jak ma sie na sobie prezerwatywę to mozna o wiele dłużej)

Gość gość
Ja mam małe pytanie co do tych chusteczek. Bo już czytam o nich w którymś tam temacie. mianowicie czy nie mają żadnych efektów ubocznych? No i dobra, nawet jeśli zadziałają na faceta to czy jak on od razu włoży w nią to czy przypadkiem nie znieczuli również i jej? Bo jednak kobieta nie potrzebuje takiego znieczulenia :P Na moje oko.

Gość gość
gość dziś A wiedziałeś, że jesteś iditą, czy to może dla ciebie jakieś nowe doświadczenie? Kobieta zadała pytanie. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :)

Gość gość
aaaaa... to dlatego facety majom huhusteczki w garniturze tam na pierwsi zazwyczaj lewej hmmm.... ojeja a oni np. w biurze w pracy potem takom wyściełanom huhusteczkie wsadzajom z powrotem ? bo mnie to inspiruje do myślenia :-)

Gość gość
No jak od razu się w nią wpakujesz to faktycznie może to podziałać w ten sposób, ale wystarczy zwykle odczekać te kilka minut i można już bez problemu :P My zwykle robimy tak: na początku krótka gra wstępna potem jak on osiągnie erekcję to wyjmujemy chusteczkę i smarujemy mu penisa, często ja to robię w ramach tej gry. Potem on się zajmuje mną (minetka i te sprawy). I następnie jak minie trochę czasu to on zabiera się do roboty (zwykle te 5-10 minut). Wtedy on może dłużej a na mnie to nie działa. Dopóki płyn jest wilgotny to nie polecam bo rzeczywiście może to znieczulić i kobietę :D

Gość gość
Kobieta podoba się mężowi po 15 latach i jeszcze jest niezadowolona? Wolałaby aby go nie podniecała aby mógł w nią wchodzić pół godziny?