Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwuznaczna sytuacja ze znajomym

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny poradzicie coś. Ostatnio był u nas przyjaciel męża mój tez, znamy się praktycznie od liceum. Byl u nas w naszym domu letniskowym w górach razem ze swoją partnerka. Trochę posiedzieliśmy, faceci sporo wypili, mój mąż poszedl spać jego partnerka poszła spać, ja sprzątałam trochę po imprezie i on przyszedł zapytać się o ręcznik, dałam mu ten recznik i pocałował mnie w czoło i poszedł. Na drugi dzien mnie przeprosił i mówił ze już dawno nie był w takim stanie i nawet nie pamięta po co wtedy przyszedł. I tu moje pytanie. Mam o tym powiedzieć mężowi? Nie chciałabym robić afery, ani psuć atmosfery, bo znamy się już bardzo długo i raczej jesteśmy jak rodzenstwo, oboje nie wykazujemy tez zainteresowania w takim kontekście damsko męskim. Jego partnerka tez jest cudowna kobieta, bardzo się lubimy i jestem pewna ze to tylko nadmiar alkoholu. Ale ja mam jakiegoś Moralniaka.

Gość gość
a już myślałem , że orgietka jakaś była z wymianą a tu tylko całowanie w czółko po pijaku ha , nic mu nie gadaj kobieto.

Gość gość
Dramat

Gość gość
pozostaje tylko pętelka niestety

Gość gość
Wiadomo to nie dramat ale jednak dziwnie się czuje. Mam już męża i dziecko i teraz czuje się winna ze może wysyłałam nieświadomie jakieś dwuznaczne sygnały nie wiem już sama. Może niepotrzebnie się zadręczam.

Gość gość
Nie przesadzaj może zalaczyla mu się pijaka "miłość " ale nie taka namiętna jak między kobietą i mężczyzną tylko coś na zasadzie pijanych "psiapsiolek" które obiecują sobie przyjaźń na wieki i wyznają sobie jak bardzo się kofciają i uwielbiają. :D takie tam pijackie incydenty. Fakt, z boku taki buziak wyglądałby podejrzanie ale ostatecznie nic się nie stało, nie oblapial Cię, nie było podtekstów, byl pijany i tyle nie ma co rostrzasac.

Gość gość
może by nakręcić film o tym ? możliwe , że hit będzie

Gość gość
16:52 dzięki wielkie. Właśnie tez pomyslalam od razu ze zachowam to dla siebie. On nawet nie do końca sobie przypominał te sytuacje. Nie wiem dlaczego tak się zadręczam. Gdybym była singielka i on tez olalabym to ale oboje już w stabilnych związkach i jakoś tak nie przystoi.