Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstanie w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Jestem w siódmym miesiącu ciąży. Do tej pory z moim partnerem było wszystko super. Byłam bardzo szczęśliwa. Niestety, odkąd jestem w ciąży, zaczęłam zauważać wiele rzeczy które mnie denerwują. On kompletnie nie ogarnia finansów. Np. prosi o przedpłatę pracodawcę bo nie ma kasy, ode mnie pożyczył 10 tysięcy na opłatę adwokata do rozwodu ze swoją byłą, po czym spacerujemy i on nagle mówi, że koniecznie potrzebuje butów, ponieważ musi dobrze wyglądać. On ma uwaga! ok 20 par butów. Ja mówię do niego, że przecież musimy oszczędzać, że ma tyle butów, że ja nawet nie mam połowy tego. Po tym czuje się obrażony i zostawia mnie w centrum handlowym na ławce mówiąc że idzie do domu. Porażka.

Gość gość
ale se takiego wybrałaś jemu dooopy dawałaś i on będzie mężem i ojcem twojego dzieck.a brawo a do rozwodu nie potrzeba mieć adwokata./ w ogóle. to zbędny koszt. gratuluje głupoty.

Gość gość
17;42Ale debilu zycie sie roznie uklada, on dzieciaka zrobil to niech placi i tyle. Moze na horyzoncie niemiala lepszej partii to go wybrala.

Gość gość
Pozyczylas mu 10 tysięcy na rozwod? Porażka...zresztą sam rozwód kosztuje 10tys?! I co, pewnie chciał żebyś to Ty mu kupiła te buty? Facet znalazl naiwna sponsorke heh. Nie zdziw się jak po rozwodzie kopnie Cie w d...e i tyle zobaczysz swoicg 10 tysi.