Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co robić za frajera?

Polecane posty

Gość gość

Jestem trochę niesmiala, z tym ze otwieram sie przy blizszym poznaniu. Wtedy pokazuje swoja w polowie przebojowa nature. Wszyscy pewnie myślą, ze jestem typową introwertyczka, skupiona na wnetrzu, bez zainteresowan ale tak nie jest. I zauwazylam ze nikt sie nie kwapi poznac blizej, zrozumiec. Wiec dlaczego ja mam na sile zabiegac o innych? I jeszcze moze dziekowac za to,ze ktos zechcial ze mna pogadac... hahaha Pamietam jak w przedszkolu podeszłam do jakiejs rówiesniczki,a ona powiedziala ze sie ze mna pobawi jak jej przyniosę słodycze (akurat pochodzę z dobrego domu i zawsze wszystko miałam a ona nie). Wyśmiałam ją. Niestety zauwazylam, ze inni moi niesmiali znajomi dają sie wykorzystywac w ten sposób i nie widza w tym nic złego.Kiedy radzilam przyjacielowi,powiedzial ze mam mu sie nie wpieprzac w zycie a ostatecznie i tak zle na tym wyszedł , nie wyciaga zadnych wnioskow,powiela błędy. Daje sie wykorzystywac dziewczynom, wybiera takie które go wykorzystuja i sa mile jak potrzebuja kase a jak nie to go obrazaja, ponizają...a on jak piesek czeka na jej lepszy humor albo zapiernicza do drugiej pracy zeby miec wiecej kasy i zeby ona byla milsza.No głupota max. To juz lepiej byc samemu.

Gość gość
piesek ma gromadkę suń już po takim okresie czasu a ty nie możesz przeżyć tego :-D to tyle 🖐️

Gość gość
no to masz przyjaciela... wieczny friendzone i wiecznie balwochwalczo gotow "rycerzykowac" w obronie cynicznych manipulantek... jak jestes jego przyjaciolka to faktycznie, nie zmuszaj go na sile do zmiany pogladow. ale badz w poblizu, jesli dostanie po tylku w koncu wystarczajaco duzo razy. nie pozwol mu popasc w druga skrajnosc slepej nienawisci do wszystkiego co ma cycki. w koncu nieglupio piszesz, wiec do takich bab jak te, wokol ktorych przyjaciel sluzy za podnozek; nie nalezysz, co? kiedys w koncu sie obudzi, obys znalazla czas i cierpliwosc wtedy dla niego:)