Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma 2,5roku. Jakiś miesiąc temu byłam z nim na festynie rodzinnym. Była maskotka-Shrek. Synek tak panicznie się bał, zaczął krzyczeć, płakać... Do dziś tak ma, że gdy się kładziemy spać, on placze i mowi że boi się Shreka. Było też tak, że w nocy się budził i płakał że miś do niego idzie... Oczywiście tłumacze mu, że ktoś się przebral itp, ale bez skutku. Czy to normalne czy udać się do jakiegoś dobrego specjalisty- psychologa? Błagam, pomocy, bo już mi ręce opadają z bezsilności...

Gość gość
:D :D :D leże xd

Gość Fiona bez ogona
Synek jest jeszcze mały, więc może nie odróżniać fikcji od rzeczywistości. Można mu spokojnie tłumaczyć, że to postać bajkowa i że ktoś się przebrał

Gość gość
Nie rozumiem co cię tak bawi?

Gość gość
autorka mnie bawi xd ludzie maja powazne problemy a ta przyszla bo brajanek shreka sie boi

Gość gość
hahahaha niemoge z tego szreka sie wystraszyl ahahaha maly debil

Gość gość
Po co komentujesz? Chyba nie masz dzieci, albo jeśli masz, to widać że na wszystko 'lache' kładziesz. Bez odbioru. Nie pozdrawiam.

Gość gość
Mały debil?? Idiotka!!!!

Gość gość
lol, wychowujesz malego jeczydupka

Gość gość
Mały debil? Jeśli masz dziecko, to też do niego tak się zwracasz? No świat upadł...

Gość gość
Jeśli chcesz, podam Ci mój mail, napiszesz do mnie na priv, wtedy zobaczymy czy taka jesteś madra

Gość gość
takie matki trzesa sie nad dzieciakiem i potem wyrasta hipsterek w rureczkach, meska ksiezniczka

Gość gość
No pośród tylu odpowiedzi tylko jedna adekwatna do postu!!

Gość gość
23.30 wiecej nie bedzie, ludzie nie maja co jesc, dzieci zyja w srodku wojny w wielu krajach a ty przychodzisz to z problemem takim, wstyd

Gość gość
Żegnam!!

Gość gość
Zamknij go w piwnicy,i powiedz,ze tam nie ma Shreka. Poskutkuje.

Gość gość
23.33 hahahahahhahahaha dobre

Gość gość
Super odpowiedź, gratuluję pomysłu

Gość gość
Autorko jak widać w dzisiejszych czasach nie możesz o nic zapytać. Jak zapytasz to zaraz głupie odpowiedzi lecą no co za narod

Gość gość
Mądra z góry pewnie chwilę wcześniej zadała pytanie na forum za które została shejtowana i postanowiła się wyżyć tutaj hahahaha

Gość gość
autorko opowiedz mu że jak byas mała to też się czegoś tam bałaś ale potem okazałao się, że nie było sie czego bać itp. u mnie takie odniesienie do siebie zawsze dziala

Gość gość
Mały debil? Jeśli masz dziecko, to też do niego tak się zwracasz? No świat upadł... x nie mam dzieci i nie chcę mieć, mały debil bo wystraszył się przyjaznej postaci ale jeszcze większa debilka jego matka która przejęła się tym jakby apokalipsa miała nastąpić xDD, widać że kwoka madka która poza goovniakiem świata nie ma.

Gość gość
Nie masz jakiejś lektury do przeczytania? Do książek, dzieciaku! Wakacje zaraz się kończą, GÓRNIAK! Aa no u racja, świata poza moim dzieckiem nie widzę :) ale z Twoich komentarzy wynika, że rodzice traktują cię jak kozła ofiar ego i przyszłas rozładować emocje tu :) samych przyjemności życzę:)

Gość gość
GOWNIAK miało być

Gość gość
GOWNIAK miało być

Gość gość
Nie masz jakiejś lektury do przeczytania? Do książek, dzieciaku! Wakacje zaraz się kończą, GÓRNIAK! Aa no u racja, świata poza moim dzieckiem nie widzę usmiech.gif ale z Twoich komentarzy wynika, że rodzice traktują cię jak kozła ofiar ego i przyszłas rozładować emocje tu usmiech.gif samych przyjemności życzęusmiech.gif x lol jak ja mam 30 lat może jakbyś TY czytała lektury w szkole zamiast szykować się do dawania doopy to byś miała dzisiaj jakąś karierę tak jak ja a nie bawiła dzieci. przyszłam toczyć bekę z madek takich jak ty, no dalej opowiedz więcej o brajanku i o tym jak nie masz własnej tożsamości bez tego co wyplułaś z krocza

Gość gość
Ty masz 30lat?? Ahhh dobrze ze to tylko liczba. Z komentarzy wywnioskowalam że możesz mieć Max 14lat. I skąd pewność że ja nie mam za sobą kariery? Przecież mnie nie znasz. Zbyt nudne życie prywatne widzę masz :) no co za bydło z tej 'kobiety'. TRAGEDIA

Gość gość
I już na prawdę cię żegnam, nie będę dyskutowala z Kobietą, której poziom sięga dna. Wtul się w podusie, bo pewnie tylko ona ci została, zamknij oczka i policz baranki :)

Gość gość
Mój syn miał podobnie... Bal sie teletubisia, bo obejrzał za dużo bajek z tą postacią. Po czasie samo mu przeszlo i zaczął się śmiać z tego