Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak delikatnie powiedziec męzowi zeby sie jeszcze przed spanie wykąpał????

Polecane posty

Gość gość

Zdziwiony i obrazony ze nie ma seksu,on kąpie się po pracy okolo godziny 15 ale do wieczora jest juz caly mokry, .....i tak kladzie się spać. Ja zawsze przed spaniem biore jeszcze prysznic. Przez to nie mam wieczorem ochoty na zadne zblizenia :O

Gość gość
Moj też ma z tym problem. Mało tego to seks zaczął mnie obrzydzac. Wezmie kąpiel po poludniu i pozniej juz nic, przed seksem idzie jeszcze siku, po czym w łóżku chce żebym mu dobrze zrobiła w tamtych okolicach. Mnie to po postu brzydzi.

Gość gość
Powiedz mu po prostu, przecież to twój mąż, lol

Gość gość
Haha co za jelop mysli, ze brud po pracy zmyje i juz wieczorem nie musi, a zeby tez tam myje o 15 z minutami? Mamusia musi podpowiedziec.

Gość gość
U mnie to samo! Niby o siebie dba, kapiel , dezodorant, perfumik ale prysznic bierze okolo 16 po pracy a pozniej juz nic. Jak sa upaly to ja potrafie ze pare razy dziennie wziasc prysznic a przed spaniem to obowiazkowo a ten nic. I kladzie sie pozniej na wyro czekajac jak go obsluze, a to mnie odtraca :/

Gość gość
O fuuu po co wam tacy smierdziele ?

Gość gość
Ale to przecież nie tylko o seks chodzi tylko chyba spanie we wspólnym lozku przez kilka godzin z kimś nieswiezym.

Gość gość
WZIĄĆ

Gość gość
Atrakcyjne kobiety nie maja takich problemow tylko baby co wezma byle jakiego facefa byle byl :O i jeszcze boja sie jasnie panu zwrócić uwagę. Dalej sypiajcie z brudasami

Gość gość
nie tyle brudas co śmierdziuch

Gość gość
to jedna z druga nie umie chłopu powiedzieć, ze nie obrabia pałki jak jedzie moczem? zyjecie ze soba, spicie, dzieci porobiliscie a rozmawiać nie umiecie?

Gość gość
Jestem autorka. Nie chodzi o to ze od niego smierdzi, bo nie smierdzi. Mnie razi to ze jednak jest mokry :O uchodzi za zadbanego mezczyzne ale nie w tym aspekcie. Nie wiem czy mu prosto z mostu mowic bo nie chce zeby mu sie glupio zrobilo.

Gość gość
menżu chuchnie ci fektus i rektum defektum

Gość gość
A jak masz mu niby powiedzieć?, normalnie,! idź się śmierdzielu umyć bo pościel świeża a ty nie. Ja tam mojemu walę prosto z mostu jak mi coś nie pasuje, portki z d**y było ciężko ściągnąć bo jeszcze,, czyste ", raz drugi wymazałam nogawki i nauczył się zmieniać codziennie.

Gość gość
ja tez swojemu mowie,zeby sie umył a on sie obraza ze przeciez nie smierdzi i rano sie umyje....jak mozna tak po całym dniu sie polozyc do czystej poscieli :( nawet zębów nie chce umyc wieczorem bo twierdzi,ze rano umyje. Dramat. Młody facet, matka czyscioszka a ma problem zeby sie umyc.