Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty CCC są coraz brzydsze

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłyście że ostatnio w CCC są coraz brzydsze buty i praktycznie nie ma z czego wybierać? W tym sezonie królują koturny 15 cm w których nie da się chodzić albo jakieś buciory z gumką, w których też ciężko chodzić. Oprócz płaskich sandałów to nie ma nic do wyboru. Albo jakieś drewniane koturny. A jak obcas to 12 cm, a nie każda przecież taki lubi. Nie ma żadnych sandałów na średnim obcasie 5-6cm, wszystko albo płaskie albo 9 cm, a jak koturna to 12 cm. Widziałam w sklepie jak kobiety przymierzaly te koturny 12 cm i ledwo w tym dreptaly. Nikt chyba tego nie kupuje. CCC ma w tym sezonie okropna kolekcje.

Gość gość
Zgadzam się. Też szukałam w CCC jakichś letnich butów i nic mi się nie spodobało. Kupuję tam tylko skórzane, ale w tym roku Lasocki to jakaś porażka. Na te z ceraty, to nawet nie patrzę.

Gość gość
Racja,w tamtym roku kupiłam sandałki z Lasockiego super wygodne,ładnie wyglądają na stopie,wytrzymałe chodzę w nich i w tym roku,chciałam kupiec jakieś nowe ale nic mi nie wpadło w oko

Gość gość
Ja tam wolę zakupy internetowe, dlatego od dłuższego czasu korzystam ze sklepu internetowego multu.pl i jestem w pełni zadowolona :)