Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy wiecej zwiazku z kobieta w moim wieku

Polecane posty

Gość gość

Witam , mam 34 lata z moja dziewczyna bylem jakies 8 lat , ona ma 32lata(ania) i wszystko bylo naprawde dobrze az do zeszlych wakacji gdzie poznalem pewna inna dziewczyne.. byla ode mnie mlodsza o 10lat , i traktowalem ja jako moją zdrade ale raczej taka chwilowa .. ona spelniala kazda fantazje ktorej moja partnerka po 8 latach bycia razem nawet niemsprobowala by spelnic.. z czasem z nazwijmy to "kochanka" zaczelem sie coraz lepiej dogadywac czesciej spotykac.. dowiedzialem sie ze ma dobra prace , pieniadze, pozycje.. tymbardziej nierozumialem po co jej taki wapniak .. ktoregos dnia zapytalem.. ona odpowiedziala ze nie pije ,jestem uczciwy,pracowity dobry w lozku itd.. wydawalo mi sie to jakas abstrakcja ze ja .. ten facet ktorem partnerka od 8 lat powtarzala ze jest taki se,, popraw to zrob tamto moze poznac taka kobiete.. malo tego oswiadczyla ze mam sie do nie wprowadzic , ze chce ze mna zalozyc ridzine i.. nie wiedzialem jak powiedziec o tym mojej obecnej partnerce gdyz ona mieszka u mnie, i mimo iz pracuje teoretycznie nie bedzie miala gdzie isc bo zarabia z 1600zl a co za to wynajmie... myslalem zostawic jej mieszkanie na jakis czas.. sam nie wiem jedno jest pewne .. ze zaluje kazdego dnia spedzonego z nia.. dych wlasnych kompleksow ze nie mozna miec ladnej pieknej kobiety bo... to bo tamto.. to wszystko bzdury.. teraz liczy sie moje szczescie.. nawet kosztem jej.. kiedy jej powiedzialem jak sprawy sie maja.. ona mnie wysmiala , placzca i twierdzac ze sie nie wyprowadzi.. nie widzialem co zrobic.. powiedzialem o wszystkim mojej mlodszwj drugiej polowce.. po czym ona przyjechala , kazala mi sie spakowac i powiedziala ze zabiera mnie do siebie.. dobiero wtedy ania zrozumiala ze nie klamalem.. wyrzucilem jej wszystko w twarz .. ona blagala na kolanach ze to bylo tylko dogryzanie itd ... a ja powiedzialem po prostu jutro ma cie nie byc klucze zostaw pod wycieraczka.. dzis jestem z moja nowa partnerka monika mlodsza o 10lat w zwiazku mamy dziecko ktore ma 7miesiecy .. jestem szczesliwy.. pisze to tylko po to aby udowodnic wam panowie iz nie musicie tkwic z tymi opryskliwymi babami w domach, sluchac narzekan, sluchac ze z wami jest cos zle.. mozecie znalezc kobiety niewazne czyl mlodsze o 10 lat ,5 czy w tym samym wieku ktore beda was po prostu kochaly..

Gość gość
Brawo ty! szkoda życia na tkwienie w związku z marudzącą babą.

Gość gość
Nie posraj się tylko tłumoku :D

Gość gość
I dobrze zrobiłeś. Coraz więcej facetów decyduje się odejść od wiecznie niezadowolonych żon.

Gość gość
ojoj jakaś wieloletnia kochanka dostała ataku desperacji bo kochaś pewnie z żoną na urlopie a na kochankę sra i nie odbiera telefonu :D

Gość gość
A potem się obudziłeś. 1/10, bo się prawiki uruchomiły.

Gość gość
Ja też nie lubię zwiazków z rówieśnikami, po co mi łysiejacy, zrzędliwi, z brzuchami piwnymi i coraz słabsi w łóżku 30-kilkulatkowie jak mogę mieć mlodego, jurnego 20-kilkulatka. Obecny jest 11 lat młodszy a mam tyle samo lat co Ty autorze.:-)

Gość gość
Może ten temat to prowokacja, ale jeśli nie, to gościu dobrze zrobił. Tak samo jakby autorką była kobieta. Ktoś, kto słyszy w kółko, że jest taki, siaki czy owaki, tak źle, tak niedobrze i ogólnie same narzekania, powinien się zastanowić nad związkiem.

Gość gość
ojoj jakaś wieloletnia kochanka dostała ataku desperacji bo kochaś pewnie z żoną na urlopie a na kochankę sra i nie odbiera telefonu x serio to dla ciebie powód do dumy, że mąż pojechał z tobą na wakacje, a na co dzień ma wieloletnią kochankę?

Gość gość
Prawda taka ze autor ka racje.... i te stare babska piszace ze to prowokacja.. .. ps z aona na urolopie raz do roku haha to moze i tak z kochanka sie kocha to z zona mozna poudawac dobra rodzine ale to tylko jak dzieci sa.. popieram autora

Gość gość
Prawda taka ze autor ka racje.... i te stare babska piszace ze to prowokacja.. .. ps z aona na urolopie raz do roku haha to moze i tak z kochanka sie kocha to z zona mozna poudawac dobra rodzine ale to tylko jak dzieci sa.. popieram autora xxx no już tu jakaś stara, zdradzana picza szczeka, że ją mężuś na urlop zabrał :D

Gość gość
Te młode żonki też kiedyś będa stare haha

Gość gość
Haha kt9ras tu napisala ze moze miec 11 letniego faceta.. umowmy sie szczerze.. jedna na 1000 babek dobrze wyglada po 30stce, 1 na 10000 moze miec mlodszego faceta o np 10lat.. bo roznica do 2 lat to nie roznica .. tzn mniej zauwazalna.. ps.. wy sie tak baby oszukujecie.. facet ma kase auto.. moze miec i 70 lat bys gruby i oblesny a jakas malolatke przekona , przrkupi,, z********* ile babek po 70 tce czy nawet po 40stce grubych lub brzydkich ale z kasa wyrwie mlodszego faceta.. facet na wiec pojedzie fura i juz jaks ma sklepowa czy licealistke.. baba to moze pojechac ale do afryki.. tam murzyny nawet krokodylw ruvhajaa to i stara polke po 30stce czy 40stce pykna

Gość gość
Tu nie chodzi o wiek a o to ze mlodsze dziewczyny czesto sa mniej wymagajace, wiecej daja siebie.. na wiecej pozwola facetowi w lozku.. a te starsze choc to nie wiek a mentalnosc gra pierwsze skrzypce beda traktowaly faceta jak wòz pociagowy ..

Gość gość
Facet po 40stce 50tce czy 70tce jedzie na polska wies, ma triche lepsze auto kase , z************ ma wiecej kasy to i na ukraine pojedzie ..baa nawet i w polsce jakas mu sie odda ,nawet dziewictwo.. a teraz wyobrazmy sobie kobieta 40 50 czy 70 lat jedzie na wies ma rowniez kase i zalozmy ze tez jest gruba itd..hmm ps facet po 70 tce nawet moze na d***** isc przy drodze a kobieta? Dziwka nie pyta o wiek, wage a o kase... troche jak niektore zony.. baba i 11 lat mlodszy synek .. umowmy sie to ekstremalna rzadkosc i predzej fetysz tego faceta, niz kasa tej kobiety

Gość gość
"jutro ma cie nie byc klucze zostaw pod wycieraczka." brzmi jak prowo wzorowane na telenoweli

Gość gość
A co bys jej powiedzial powiedziala .. uprzejmie prosze zostaw klucze itd.ps telenowele sa wzorowane na zyciu nie odwrotnie.. sa podkoloryzowane.. choc ile ludzi tyle historii

Gość gość
11:48 A no może, może...poprzedni był młodszy o 12 lat. :-D może w Twoim świecie "baby" po 30-tce sa zaniedbane i grube ale w moim to sa nadal młode i atrakcyjne kobiety.

Gość gość
heee, a naiwny mysli za za kolejne 8 lat nowa, a wtedy już stara dalej będzie sie nim zachwycac, tez będzie jak z pierwszą, tyle ze ty będziesz już miał 40 lat i jakieś dziecko i alimenty i twoja wartość dramatycznie spadnie

Gość Gość true
"Nigdy wiecej zwiazku z kobieta w moim wieku" jak się ma do "mozecie znalezc kobiety niewazne czyl mlodsze o 10 lat ,5 czy w tym samym wieku ktore beda was po prostu kochaly"? "a z moja dziewczyna bylem jakies 8 lat" " oswiadczyla ze mam sie do nie wprowadzic , ze chce ze mna zalozyc ridzine" To trochę smutne, że byłeś z panną 8 lat, choć jej nie kochałeś, a z nową po wakacjach już miałeś plany zakładać rodzinę. "traktowalem ja jako moją zdrade ale raczej taka chwilowa .. ona spelniala kazda fantazje" A to raczej dobrze o Tobie nie świadczy.

Gość gość
Autorze, w Twoim orzypadku nie chodziło o wiek, jak byś trafił na dibra 49-latkę to też byś się zakochał. Po prostu nie byłeś szczęśliwy z poprzednia partnerka.

Gość gość
*dobra 40-latkę

Gość gość
Gość true oswiadczyla ze mam sie do nie wprowadzic , ze chce ze mna zalozyc ridzine" To trochę smutne, że byłeś z panną 8 lat, choć jej nie kochałeś, a z nową po wakacjach już miałeś plany zakładać rodzinę. xxx Kochana, bardzo często się tak zdarza, że ludzie latami są w związkach, które nijak nie idą do przodu, aż trafiają na osobę, z którą bardzo szybko wszystko idzie. Przykład: moja siostra, 8 lat z facetem i rozstanie, bo oboje poznali kogoś innego. On po roku ślub z tą drugą i dziecko w drodze, a siostra po 1,5 roku to samo. Życie.

Gość marawstala
: ) ale zdrady z kolejna młoda nie wykluczasz, jeśli odpowiednio sie zakreci i powie co trzeba to obecna nie będzie juz taka super : )

Gość gość true
Wiem, ale moim zdaniem źle świadczy to o tych osobach. Podobnie zdrada. Dla mnie ktoś, kto tkwi latami w związku z nie kochaną osobą i ją zdradza, nie nadaje się kompletnie na partnera.

Gość gość
Facet bedzie stary kobieta mloda.. typowe kafeterianki.. wgl faceci to zlo.. a gdy kobieta mialaby mlodszego wszystkie by tylko gratulowaly .. czemu wy sie martwicie wiekiem autora , to czy jest pantoflem .. to naprawde zalosne .. niech sobie bedzie kim chce .. jak byla go dolowala a znalazl mlodsza ktora go chce.. plus nie ma daieci obowiazkow z ex No to wybor jest prosty.. poza tym .. w srodowisku pani powyzej sa same gorace 30stki.. hmm pewnia dalej same bo az tak gorace.. a prawda taka moje panie ze jestescie gorace wybieracie mlodszych itd a potem jeczycie ze jestescie same.. a my .. nam zawsze zostaja d***** albo jakis zwiazek za kase.. z drugiej strony wiekszosc zwiazku opiera sie na jakims wspklnym budowaniu i planowaniu budzetu itd.. a do ps.. goraca 30stko modl sie zeby menopauza za szybko nie przyszla, roznie to bywa , poza tym pamietaj wiazanie sie z kobieta po 30stce dla faceta nie ma sensu.. no chyba ze nic nie ma i jest na jej lasce albo jest mlodziutki i jeszcze nie zna swiata

Gość gość
po czym ona przyjechala , kazala mi sie spakowac i powiedziala ze zabiera mnie do siebie.. dobiero wtedy ania zrozumiala ze nie klamalem.. wyrzucilem jej wszystko w twarz .. ona blagala na kolanach ze to bylo tylko dogryzanie itd xxx tandetny melodramat. Jakos tak facet, który ma potrzebę opisywania tego jak puka panienki, jakie ma w związku z tym przemyslenia zyciowe, do tego ma kiepski , egzaltowany styl, jakieś załosne zwroty akcji- byłem piiiizda, ale nagle ja wywaliłem, a ona błagała:D. A ta druga musiała przyjechać i mnie zabrać:D. No paradne, paradne, a jaja to zgubiłeś chłopie jeszcze w dzieciństwie co? no nic, tak 5/10 na zachętę, bo trochę budzisz u mnie litość i nie chcę dawać nizszej noty

Gość gość
Ta młodsza cię osra, zabierze dziecko i pójdzie do młodszego, a ty zostaniesz zupełnie sam, coraz bardziej przerażony samotnością. Już widziałam dziesiątki takich przypadków, że w związku ktoś komus zrobił świństwo, a potem to samo spotykało jego. Kwestia czasu.

Gość gość
pisze to tylko po to aby udowodnic wam panowie iz nie musicie tkwic z tymi opryskliwymi babami w domach, sluchac narzekan, sluchac ze z wami jest cos zle.. x kociątko, każdy dorosły i w miarę ogarnięty człowiek to wie, czy to kobieta, czy mężczyzna. Tak samo jak wie, ze nie musi sie wiązać z pierwsza osoba jaka go zechce. To , ze ty jestes pierdoła i nowa baba musiała za ciebie rozwiązywać twoje sprawy, a wręcz zabrać ciebie od poprzedniczki jak worek brudnego prania, czy walizkę...no to już twoje własne nieudacznictwo. Ciekawe kiedy nowa zobaczy, ze żaden z ciebie facet i za bardzo nie ma co ciebie szanować. Po tekście- przyjechała i powiedziała zebyś sie pakował, bo zabiera ciebie do siebie, to mam zajady ze śmiechu:D

Gość gość
ojoj jakaś wieloletnia kochanka dostała ataku desperacji bo kochaś pewnie z żoną na urlopie a na kochankę sra i nie odbiera telefonu x serio to dla ciebie powód do dumy, że mąż pojechał z tobą na wakacje, a na co dzień ma wieloletnią kochankę? x ty się lecz na nogi bo na głowę już za późno. gdzie ja napisałam ze mam męża który ma kochankę a ze mną jeździ na wakacje?