Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy wiecej zwiazku z kobieta w moim wieku

Polecane posty

Gość gość
Autorze kobiety zawsze marudza. Panny marudza na kawalerow stad taki ich pociag do zajetych a zajete narzekaja na swojego. Ta twoja mloda tez bedzie narzekac bo kobiety mysla, ze zwiazek to same fajne rzeczy dlatego coraz wiecej kobiet mowi wprost, ze wola byc kochankami niz zonami. Dzis nawet nie trzeba slubu bo kobietom to niepotrzebne.

Gość gość
Brawo ty! szkoda życia na tkwienie w związku z marudzącą babą. x szkoda życia na związek z zakompleksionym frajerem, dobrze że odszedł

Gość gość
A potem się obudziłeś. 1/10, bo się prawiki uruchomiły. x miałam dokładnie to samo napisać :)

Gość gość
11:48 A no może, może...poprzedni był młodszy o 12 lat. smiech.gif może w Twoim świecie "baby" po 30-tce sa zaniedbane i grube ale w moim to sa nadal młode i atrakcyjne kobiety. x Oczywiście, że tak. Po 40tce to najczęsciej faceci robią się zdziadziali a kobitki dbaja o siebie

Gość gość
Haha kt9ras tu napisala ze moze miec 11 letniego faceta.. umowmy sie szczerze.. jedna na 1000 babek dobrze wyglada po 30stce, 1 na 10000 moze miec mlodszego faceta o np 10lat.. bo roznica do 2 lat to nie roznica .. tzn mniej zauwazalna.. ps.. wy sie tak baby oszukujecie.. facet ma kase auto.. moze miec i 70 lat bys gruby i oblesny a jakas malolatke przekona , przrkupi,, z********* ile babek po 70 tce czy nawet po 40stce grubych lub brzydkich ale z kasa wyrwie mlodszego faceta.. facet na wiec pojedzie fura i juz jaks ma sklepowa czy licealistke.. baba to moze pojechac ale do afryki.. tam murzyny nawet krokodylw ruvhajaa to i stara polke po 30stce czy 40stce pykna x Jezu, jaki prymityw. Jedno jest pewne- taki debil jak ty może wyrwać tylko takiego samego debila :)

Gość gość
tandetny melodramat. Jakos tak facet, który ma potrzebę opisywania tego jak puka panienki, jakie ma w związku z tym przemyslenia zyciowe, do tego ma kiepski , egzaltowany styl, jakieś załosne zwroty akcji- byłem piiiizda, ale nagle ja wywaliłem, a ona błagałasmiech.gif . A ta druga musiała przyjechać i mnie zabraćsmiech.gif . No paradne, paradne, a jaja to zgubiłeś chłopie jeszcze w dzieciństwie co? no nic, tak 5/10 na zachętę, bo trochę budzisz u mnie litość i nie chcę dawać nizszej noty x ha ha :)