Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydkie jedynki xd

Koronki na zęby

Polecane posty

Gość Brzydkie jedynki xd

Hej kobiety,doradzcie plisss bo już nie wiem co robić xd Miałam leczone kanalowo dwie górne jedynki które już zmieniają kolor ;/ i teraz pytanie . Mam odłożone 1200 zł na koronki porcelanowe z metalem i teraz tak A) robić teraz te za 1200 żeby wyglądać jak człowiek B) zbierać 2400 na pelnoceramiczne z tym że do pracy pójdę dopiero od września więc to trochę potrwa C) zrobić teraz te za 1200 a potem jak pójdę do pracy odłożyć 2400 i zmienić ? Doradzcie plis co byście zrobiły na moim miejscu Dziękuję i pozdrawiam .

Gość gość
Wlasnie mam zalozony mostek z ceramiki na zlocie, piekny.

Gość gość
Też mam do wykonania koronki, ale w cenach i materiałach się jeszcze nie orientowałam, na czym polega różnica? Jestem umówiona na wizytę z protetykiem w polecanym miejscu (http://www.dentsm.pl/protetyka-warszawa), liczę że tam uzyskam kompleksowo informacje.

Gość gość
ja mam korony pełnoceramiczne na górnych jedynkach od 9 lat, wcześniej zęby były koszmarne, latami walczyłem z przebarwieniami, miałem bardzo duże i widoczne wypełnienia, próbowałem wybielać od środka itd. Wszystko to walka z wiatrakami. Założenie koron odmieniło moje życie, samoocenę, teraz wreszcie się normalnie uśmiecham Moim zdaniem nie ma sensu bawić się w półśrodki, albo płacić podwójnie. Zaczekaj chwilę dłużej, albo dopożycz brakujące pieniądze i zrób to raz a porządnie, zaufaj mi; wydałem masę forsy na właśnie doraźne rozwiązania, efekt nigdy nie był zadowalający, wieczne kompleksy, a ostatecznie i tak musiałem zapłacić za porządny produkt. Jest takie powiedzenie, że na tanie rzeczy stać tylko bogatych ludzi i to jest święta prawda. Wiele razy w życiu się już o tym przekonałem

Gość gość
gość dziś w*********j spamerska szmato

Gość gość
ja bym radziła się najpierw wybrac do dobrego dentysty i zapytac co on radzi, jakie rozwiazanie bedzie w twoim przypadku najlepsze moze np licowki by byly dobrym pomyslem? Ja robilam jakis czas temu w Scandinavian Clinic moge polecic to centrum bo jestem bardzo zadowolona z efektu jak na razie

Gość gość
jeśli chodzi o bardziej skomplikowane zabiegi, to dobrze pójść do doświadczonego dentysty. Ja sama chodze do Dental care w Tychach i bardzo sobie chwale

Gość gość
Ja chwalę sobie dental care w tychach, cała moja rodzina leczy się tam od lat i jest fnatastycznie!

Gość gość
Ja tak samo w dental care robiłam i jestem zadowolona!

Gość soki

A jak w tym dentalcare z zapisami? Dużo wczesniej się trzeba umawiać?

Gość ika

Nie, długo sie raczej nie czeka, a w jakiejs sytuacji kryzysowaej to ekspresowo w ogole sie da