Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To naprawdę koniec ?

Polecane posty

Gość gość

Witam , 3 tygodnie temu rozstałam się z chlopakiem to nie było łatwe rozstanie .. bardzo to przeżyłam j oczywiście głupia ja błagałam żeby mnie nie zostawiał.. przez jakiś czas wróciliśmy do siebie mówił że kocha , że jest pewien że chce ze mną być .. pozniej znowu zaczęły się jakieś kłótnie bo czułam że coś jest nie tak , chował przede mną telefon.. ostatecznie się rozstaliśmy a ja nadal nie mogłam się z tym pogodzić. Powiedział że nie jest pewien ma coś w sobie i musi to przemyśleć., nie wiedziałam co zrobić zachowywałam się jak idiotka i wszędzie go blokowałam bo jego widok przyprawiał mi ból. Kilka dni temu napisał czy przeszła mi złość na niego i będziemy normalnie rozmawiać , mimo że nadal nie rozumiałam czemu ze mnie ze mnie zrezygnował , zgodziłam się byśmy żyli w zgodzie. Ale jakis czas później dodałam film z imprezy który wyświetlił a dzień później on zrobił to samo , zabolało mnie to .. zablokowałam go. Dzień później napisał SMS , że miał nadzieję że będziemy mieli normalny kontakt i będziemy się jeszcze widzieć a teraz to on mnie wszędzie blokuje. I jest już tak od tygodnia.. czy on się jeszcze odezwie ?

Gość gość
Oboje jesteście niedojrzali, a Ty na przyszłość - nie zadawaj się z byłym chłopakiem, jeśli ciągle go kochasz. a jak chcesz żeby wrócił, to nie pisz do takiego delikwenta:) teraz popsułaś to do końca.

poczekaj az sie skoncza wakacje, wrocicie do podstawowki i sie zalajkujecie na nowo