Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IKAKA

maz.przyjaciel.nieprzyjaciel

Polecane posty

Gość IKAKA

Niby sie mowi, ze maz powinien byc tez jednoczesnie najlepszym przyjacielem kobiety. Ale czy to naprawde tak czesto sie zdarza? O moim malzenstwie tego powiedziec nie moge. I mi szkoda. :( Czy zrobilam cos zle?

Gość gość
Mam to szczęście że mam obok siebie również przyjaciela:) Myślę że zaufanie to podstawa + duzy dystans do siebie. Więcej luzu i spędzania wspólnie czasu , nie tylko dom, rachunki, dzieci.

Gość gość
Mysle, ze jak sie ludzie nie dobiora charakterami to moze byc jedynie malzenstwo ale nie przyjazn. Dopoki jest seks to idzie wytrzymac, potem to cie juz chlop tylko wnerwia :)

Gość gość
"O moim malzenstwie tego powiedziec nie moge. I mi szkoda. smutas.gif Czy zrobilam cos zle?" X A co świadczy o tym, że Twój mąż nie jest Twoim przyjacielem.

Gość gość
"Mysle, ze jak sie ludzie nie dobiora charakterami to moze byc jedynie malzenstwo ale nie przyjazn" X Jak można być małżeństwem jak się jest nidobranym charakterem? A to kiedy wybiera się jakaś osobę jako swojego meza/zonę? - wtedy jak się nie jest dobranym? A jak wygląda małżeństwo Jak się nie jest też przyjaciółmi- czego się w takim przypadku z mężem nie robi ?

Gość gość
na przyjazn to sobie trzeba zasłużyć nawet w małżeństwie jak ktoś ma czarny charakter to nawet małżonka /nek zostawi