Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent na chrzest do 300 zł?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie

Gość gość
300 zł w kopercie jeśli wiesz, że to pójdzie na dziecko

Gość gość
Nam w tej kwocie wykupił chrzestny sesję zdjęciową z fotoksiazka u fotografa. Fajna pamiątka:)

Gość gość
Fotosesja kosztuje min 600 zl. Przynajmniej u nas sa takie ceny. Kupowałam na chrzest i dobrze sprawdzałam. Za 300 zl można kupić rosenthala figurkę albo ladne drzewko do ogrodu by rosło z dzieckiem.

Gość gość
Pamiątka to raczej dla rodziców - dziecko nie pamięta chrztu i na serio - jak często oglądacie swoje pamiątki z niemowlęctwa? Kup ładną biżuterię, nie musi być droga - albo będzie nosić,albo sprzeda i kupi co chce (metale nie zmieniają realne wartości)

Gość KaKatrzyna1
Polecam fajne pufy kostki przydatne podczas nauki chodzenia, a później podczas nauki literek i cyfr - wzór idealny dla przedszkolaków. Taki prezent to inwestycja na kilka lat, super dekoracyjny gadżet do pokoju dziecięcego: http://pufy.pl/pufy/313-kostka-modern-plusz.html

Gość gość
Teraz chyba faktycznie najlepiej dać pieniądze, bo rodzice będą wiedzieć co im się najbardziej przyda. Ja zastanawiałam się długo i stwierdziłam, że pieniądze i jakiś drobiazg:)

Gość gość
Jeżeli dziewczynka to drobiazg z biżuterii, zawsze się przyda, jeżeli chlopczyk to może lepiej pieniądze. Do tego jakaś kartka. Tak chyba najmadrzej.